Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z kobietą z małym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
jestesmy razem ponad 6 lat. gdyby mu takie zycie nie odpowiadalo to bylo dawno odszedl. znalazl by inna.

Gość gość
gość dziś - są związki dłuższe niż 6 lat i faceci odchodzą. Jak masz faceta to zawsze "dmuchaj na zimne". W życiu nigdy nie ma nic pewnego a już najmniej pewny jest facet. Wystarczy chwila i już jest "nie ten sam".

Gość gość
To zależy ile masz lat, jak jesteś młody to nie polecam, nie dasz rady. Narazie spotykasz się z fajną dziewczyną i wiesz że ma dziecko co ci zupełnie nie przeszkadza. Ale jak już będziecie parą to siedzisz cały czas w domu, przygotowany jesteś na to? Zero imprez, klubów, wyjazdów, wakacji. Po pierwsze nie będziecie mieli kasy, dziecko kosztuje, a nawet jak masz kasę to z dzieckiem możesz wyjść do godz 20, wakacje? Gdzie byś nie pojechał po 20 siedzisz w pokoju.

Gość gość
10/10! Tylko życiowi frajerzy wiążą się z kobietą z cudzym dzieciakiem "w pakiecie".

Gość gość
Jak gość nigdy nie miał lepszej niż 6/10 to jak go zakręci taka 9/10 to bierze z dzieckiem, nie ma nic za darmo jak chcesz fajna dúpe to z obciążeniem, nie stać cię na nowe BMW to kupujesz używane po kilku właścicielach i po dachowaniu :) Jeśli facet mógłby mieć bezdzietną tak samo ładną to by miał... a tak to albo brzydka albo ładna z dzieckiem. Co wolisz jeść gõwno samemu czy tort z kolegami?

Gość gość
Znam sporo mężczyzn którzy związali sie z kobieta z dzieckiem. Są to fajni mężczyźni a nie jakies c**y.

Gość nope

Nigdy bym nei związał się z babą z bachorem.Zawsze będą jakieś problemy,albo z nią,albo z jej bachorem.I lepiej zostawicie umoralniające komentarze dla swojej starej,bo ja nie mam zamiaru ich czytać.

Gość satta

A wy myslicie ze wolne bezdzietne okaza sie takie wspaniałe?hahaha wszyscy faceci którzy sa robieni w ch..a to zazwyczaj ci którzy wiąza sie z kobietami wolnymi,bezdzietnymi..ja jestem samotną mamą i z własnego wyboru zyje sama i nie chce zadnego faceta chociaz propozycje miałam