Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z laptopem i naprawa

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Mam problem z naprawą komputera. Mianowicie został kupiony rok temu. Często się zawiesza czasami nie chce się włączyć. Nie działa Bluetooth. Postanowiłam oddać go do naprawy gwarancyjnej. Pan w sklepie neonet powiedział mi że zanim odesla komputer do serwisu sprawdza go tutaj w sklepie i zadzwonia. Po godzinie dostałam telefon ze komputer jest do odbioru. że jest naprawiony. że były w nim dwa systemy anty wirusowe i to wina użytkownika. I że do zapłaty 40 zł. Po pierwsze dlaczego nie odeslano komputera do serwisu? Po drugie dlaczego nie otrzymałam żadnego pokwitowania przy oddawaniu komputera w sklepie? Po trzecie czy muszę płacić teraz za tą naprawę bez mojej zgody?

Gość gość
No właśnie, pamiętaj, że zawsze masz mieć tylko jeden program antywirusowy. Najlepiej jeśli sobie zakupisz G datę, to naprawdę dobry program. Można go kupić w sklepie http://kluczsystem-sklep.pl

Gość gość
A nie myślałes, żeby oddać komputer po prostu do serwisu? W serwisie redicreo znają się na komputerach jak mało kto. Myślę, że bez problemu ci go naprawią.