Gość sylwia22w Napisano Styczeń 19, 2015 Cześć, szukam dobrego prawnika do sprawy rozwodowej, znacie kogoś takiego w Krakowie? Kto wam prowadził taką sprawę? Pytam, bo to w ogóle będzie mój pierwszy kontakt z prawnikiem, nie wiem do kogo się zwrócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość5 Napisano Styczeń 20, 2015 Jeśli chodzi o rozwody to ja długo szukałem prawnika, sporo osób popytałem i w końcu trafiłem na panią Poznańską z kancelarii na Karmelickiej 60/6. Miła osoba, z przyjaznym nastawieniem, ale najważniejsze, że była bardzo skuteczna na sali sądowej. Wszystko udało się zakończyć na kilku sprawach. Bez nerwów, bez przeciągania w czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenek_D Napisano Styczeń 23, 2015 Proponowałbym się skontaktować z radcą prawnym Bartłomiejem Łukomskim. Od razu może podam telefon – 600298546 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hagart Napisano Marzec 12, 2015 W Krakowie to z tego co ja się orientowałem dobre opinie zbiera kancelaria Res Publica ( www.respublica.com.pl ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2015 Moja ciocia przy rozwodzie korzystała z pomocy kancelarii PIERLEX. Kancelarię poleciłam jej osobiście, ponieważ korzystałam tam kilka razy z porad. Pamiętam, że bardzo się stresowała przed pierwszym spotkaniem, ale zapewniłam ją, że nie ma takiej potrzeby. Po zakończeniu sprawy była mi bardzo wdzięczna, że skierowałam ją do tej kancelarii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2018 Sama wprawdzie na szczęście nie musiałam korzystać z tego rodzaju usług, ale słyszałam, że w kwestiach rodzinnych dobrzy są http://bhs-adwokaci.pl/specjalizacje/prawo-rodzinne/alimenty/ . Może warto skontaktować się z tą kancelarią i dopytać o szczegóły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2018 Jeśli chodzi o prowadzenie trudnej sprawy rozwodowej to polecę p. Kowalik – http://mk-kancelaria.com.pl/. W moim wypadku poszło z ex na noże...a że mamy dzieci i wspólny dom to sprawa była wyjątkowo zawiła ale już jesteśmy po...skończył się ten koszmar mam nadzieję że raz na zawsze i już nie będę miała z tym człowiekiem większego kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowa Napisano Styczeń 20, 2019 Tylko Pani adowkat Justyna z jwc-kancelaria. Dzieki niej szybko rozwiodłam sie z moim mezem i te okropne chwile juz za mna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2019 Warto rozejrzeć się za dobrym prawnikiem, który nam pomorze. Ja tak trafiłam na adwokata www.adwokat-wojtaszak.pl i mogę go polecić również wam. W jego kancelarii na pewno otrzymacie profesjonalną pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malicki 0 Napisano Styczeń 4, 2022 U mnie sprawa rozwodowa i opieka nad dziećmi jeszcze jest w toku, natomiast na tą chwilę ze współpracy z kancelarią Vindigo jestem zadowolony. Świetne podejście, wyrozumiałe jednocześnie kontakt z radcą bardzo dobry. Mam nadzieje, że ostatecznie uda się dla mnie tą sprawę rozstrzygnąć pozytywnie, choć jest też taka sytuacja, że druga strona mocno się stawia, ale tutaj na doświadczenie prawników zdecydowanie liczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach