Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odmówił minetki

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą ok 2 lat, ostatnio podczas pieszczot poprosiłam o pocałowanie w "tym " miejscu. On powiedział przepraszam ale dziś nie. Nie dał mi konkretnej odpowiedzi. W zasadzie nie robi tego często, sam z inicjatywą zrobienia minetki wyszedł może kilka razy. Pytałam w czym tkwi problem, czy coś ze mną nie tak . Twierdzi ze u mnie w porządku, a sam nie chce się przyznać co go dręczy. Dodam że ja odwdzięczam sie mu, nawet dużo częściej niż on. Może ktoś doradzi w czym tkwi ..albo dlaczego faceci odmawiają.. Proszę o poważne odpowiedzi .. Dodam jeszcze że jesteśmy szczęśliwą para i nasz związek jest udany

Gość gość
w "tym" to znaczy w to rozcięcie które masz między nogami?

Gość gość
śmierdzisz :o

Gość gość
fakt nie myłam dwa dni ale jak mnie kocha to nie powinien odmawiać nigdy!

Gość gość
znow ten temat?najwyrazniej brzydko c***achnie twoj zapach intymny,sluz i sie zwyczajnie brzydzi.Ty tego nie czujesz,a on tak

Gość gość
poczytaj o feromonach,o zapachach intymnych,szczgolnie niektore smierdza kiedy maja dni plodne,zrozumiesz czemu nie chcial lub nie chce

Gość gość
Ja mam na odwrót, mój to by tylko tam mnie jęzorem zamęczał, ja z kolei mu się nie odwdzięczał, nie żeby się nie mył itp., ale ogólnie mam jakąś awersję :)