Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla bylego

Polecane posty

Gość gość

rozstalismy sie jakis czas temu, teraz probujemy znowu. czy powinnam mu cos dac czy tylko zlozyc zyczenia?

Gość gość
jesli ci na nim zalezy i nie udajesz tego przed soba (bo przed nim pewnie tak) to powinnas kupic mu fajny prezent i zlozyc szczere zyczenia...

Gość gość
skad pomysl ze udaje?

Gość gość
stad ze pytasz czy powinnas. gdybys nie udawala tego przed nim kupno prezentu byloby dla ciebie naturalne. w ogole bys sie nad tym nie zastanawiala nawet gdybys miala sie zblaznic.

Gość gość
wiem, ze on moglby sie niezrecznie poczuc

Gość gość
zależy ile najwięcej możesz wydać moje propozycje: * lepsze perfumy, * bluza, * podkoszulek, * konsola do gier, * bransoletka z wygrawerwana data wasza poznania * łańcuszek srebrny grubszy, * lepszy alkohol jakiś droższy coś w stylu jack daniels * poduszke z twoim zdjęciem lub waszym, * kubek z twoim zdjęciem, * kalendarz z twoimi zdjęciami na każdy miesiąc, * maszynke do golenia bezprzewodowa, lub golarke, * kilka par bokserek takich lepszych : calvin klain,dolce&gabana * jakiś bajer do pokoju np coś co się miga,swieci ( mój były miał takie marzenie taką kule disco co wiesza się na ścianie i to się kręci i miga i odbijają się różne takie na ścianie ;)

Gość gość
ja tu nie pytam co tylko czy w ogole

Gość gość
A daj mu duupy napewno bedzie zadowolony a zrobisz mu jeszcze loda to napewno bedzie hepi