Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mógłbym zrobić testy DNA ?

Polecane posty

Gość gość
Nie daje ci podstaw ale i tak robisz test dna. To musi być ogromna zazdrość, skoro spojrzenie kogoś tam daje ci powód do zrobienia badań genetycznych. Chyba masz niską samoocenę skoro masz problem z faktem, iż żona rozmawia z inny facetem.

Gość gość
1/5. Wy zdajecie sobie sprawę jak dużo to jest? Dla genetycznych blondynek : co PIĄTY facet którego mijacie na ulicy statystycznie wychowuje nie swoje dziecko. Dla mieszkańców bloków - na każdym piętrze wg statystyki mieszka przynajmniej jeden tak wrobiony frajer. I wy się dziwicie że facet chce się upewnić?

Gość gość
Chce to niech robi ale jakoś nie znam żadnego przypadku ze swojego otoczenia żeby facet nie mający do tego podstaw (watpliwości uzasadnionych a nie wydumanych bo ktoś spojrzał lub pogadał z żoną) robił testy dna.

Gość szymon autor
16:27 Po prostu nie chcę jej stracić, boję się, że ktoś chce mi ją odebrać. Testy chcę zrobić tylko po to, żeby sprawdzić czy jestem ojcem tego dziecka, czy ona mnie przypadkiem nie oszukuje ? Czy będę utrzymywać kogoś kto jest do mnie podobny i ma moje geny, po prostu boję się, że wcale nie musi być tak jak chcę żeby było. To jest chyba oczywiste, że nie chcę utrzymywać obcego dziecka, tylko swoje.

Gość szymon autor
Sami dobrze wiecie, że kobieta może być pewna, że to jej dziecko, bo rodzi, ja pewny być nie mogę, dopóki nie zrobię testów

Gość gość
A kobietę która cię może zdradza chcesz utrzymywać? Chcesz być z kimś kto może cię oszukuje i jest z innym?

Gość szymon autor
Jeżeli da mi podstawy, żebym tak sądził, to po prostu wynajmnę detektywa. Osobiście nie wydaję mi się, zeby mnie oszukiwała, ale wiadomo zawsze lepiej się upewnić. Po za tym ty jak piszesz, że ją utrzymuje, to mam na myśli, że tylko ja pracuję, a przecież ona też pracuje i zarabia na siebie.

Gość gość
No, wyobraź sobie, że nie wszyscy faceci potrzebują testów dna aby być pewnym że to ich dziecko. Ale co ty możesz wiedzieć o dojrzałym związku skoro masz tak wielkie powody do zazdrości i podejrzeń. Współczuję żonie oskarżanej na każdym kroku. Wiem, że ludzie zdradzają i oszukują ale przy takim podejściu po co w ogóle tworzyć związek skoro przy każdej ciąży będzie pod ręką test dna i stos obaw. rób jak uważasz...

Gość gość
No to wracamy do podszywania się pod obce baby na GG i testowania własnych mężów. Jak dorosłe to jest? Bo wasz poklask takie akcje mają taki że hoho

Gość gość
Jeśli to nie prowo to jesteś strasznym kretynem, dla którego wartości duchowe nie mają znaczenia. Żal mi Twojej żony pustaku. Mam nadzieję, źe to nie Twoje dziecko i się rozstaniecie.

Gość gość
Oho, wypowiedziała się jedna z tych 20 procent kukułek

Gość gość
gość dziś oceniasz według siebie jak rozumiem?

Gość gość
16:47 Jedynymi facetami, którzy mogą być pewni, że to jego dziecko, to tacy, którzy trzymają swoją żonę w zaknięciu pod stałym nadzorem, ja taki nie jestem dla niej. Dużo słyszałem o sytuacjach, gdzie facet dowiaduję się po latach, ze to nie jego dziecko i to najczęściej przez przypadek, najgorsze jest to, że później nie mogą swojej decyzji cofnąć i muszą utrzymywać cudze dziecko. 16:52 Ty uważaj, kto komu źle życzy, to później sam niech się boi, znasz powiedzenie kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada ? Ja tobie żle nie życzę i oczekuję tego samego od ciebie, bo różne sytuacje w życiu mogą wystapić.

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie z 16.52 to NIGDY nie zdradziłam żadnego faceta. Jeśli autor ma podejrzenia i obawy to powinien szczerze porozmawiać o nich z żoną a nie wykonywać testy za jej plecami. Do cho...ry ludzie- rozmawiajcie ze sobą!

Gość gość
Co do podszywania się na gg czy fb to z mojej strony nie ma żadnego poklasku. Dramat i żenada (16.52)

Gość gość
Ty serio liczysz na to że żona powie "kochanie masz rację to nie jest twoje dziecko"?

Gość szatan z demobilu
jak najbardzziej przyjde do ciebie podpale ci chalupe i stane pod oknem smiejac sie sprawdzimy czy uda ci sie powsciagnac zle zyczenia, ok? stopka: 10 kwietnia 2010 w moskiewskim radio podano ze na rosje napadl polski rzad

Gość gość
to lepiej ze ma dziecko z przystojnym, inteligentnym facetem, a nie takim frajerem jak ty. nie chciales miec rogow to sie trzeba bylo nie zenic. tyle w temacie.

Gość gość
Masz wątpliwości to rób test. Tu każda będzie broniła tych 20 procent zdzirowatych "koleżanek"

Gość gość
"nie chciales miec rogow to sie trzeba bylo nie zenic" - o, to, to. Chociaż jedna ma jaja. Nie żenić się, niech sobie ryczące trzydziestki z wscieklizną macicy rozplodowcow w banku spermy szukają

Gość gość
Autorze sprawdź czy jesteś synem swojego ojca.A co jeśli twoja matki puściła sie z listonoszem lub kominiarzem i twoj ojciec przez tyle lat cię utrzymywał?Wiesz jak finansowo on jest do tyłu...

Gość gość
Ciekawe co jest większe. Liczba zdradzających facetówczy ffrajerów wychowujących nie swoje dziecko

17:04 Sam jestem inteligenty i przystojny, inteligentny dlatego, że chcę się upewnić czy będę utrzymywać swoje dziecko, a przystojny, no jakby nie patrzeć skoro mnie wybrała, to musiałem jej się spodobać, widzę, ze ci kogoś takiego brakuje i ty żalisz mi się tutaj, a sama zazdrościsz. 17:15 Mojemu ojcu nikt nie bronił robić testów, więc teraz nie zamierzam się tym przejmować, po za tym on już dawno nie żyje. 17:06 Widzę właśnie że kobiety siebie bronią, przecież tutaj jest więcej kobiet i każda krytykuje. Przypadek ? Nie sądzę. Kobieta może zdradzać do woli, a facet nie może tego sprawdzić, bo zostanie okrzyknięty. Takie rzeczy tylko w Polsce

Jak chcesz sprawdzić, to możesz przeprowadzić badania, nkt ci nie broni. Osobiście nie będę frajerem wychowującym nie swoje dziecko, bo jak się okaże nie moje, to żonę zostawiam, nie zamierzam żyć z kimś kto mnie oszukuje i zdradza

Gość gość
Autorze ile masz lat i twoja zona

Gość gość
A ma, ma. Zaraz ci napiszą że nie dorosłeś do związku

Gość gość
Autorze a ja zapytam, dlaczego nie przedstawiłeś tych swoich uzasadnionych wątpliwości żonie? Czemu robisz badania po kryjomu? Taki jesteś przecież waleczny i przekonany że ona cię zdradza.

Gość gość
A ty byś się oczywiście przyznała jakby co?

Gość gość
o żesz k*******.:D powiedz że jesteś z tych prawiczków robiacych durne prowokacje :D