Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uzalezniona od gry i Internetu

Polecane posty

Gość gość

Udalo się komus uwolic od gry czy Internetu? Jak?

Gość gość
Znajdując sobie inne ciekawsze zajęcie :)

Gość gość
Hmmmm tylko jakie?

Gość gość
zaczęłam pracować, hmm. chociaż w pracy też non stop na kompie , w necie siedzę, ale w programach potrzebnych :-/ Tak serio to gdy miałam naście lat, ciągle w necie siedziałam, nawet ucząc się , komputer był włączony i coś szperałam w necie. Potem wyszłam za mąż, kompa nie mieliśmy ze 3lata, a po ponownym stałym dostępie do neta już potrzeba siedzenia na kompie nie wróciła z takim natężeniem.

Gość gość
Tylko ja mam nascie lat i jest problem.....probowalam czytać ale nie potrafię czytać 12 h :/ lubię czytać ale musze się zająć czymś innym:/

Gość gość
Mam 2 kuzynki, jedna ze strony mamy, druga taty. Obie maja teraz 27 lat. Obie byly uzaleznione od czatow, gier, graly nawet w nocy. Jedna z nich skonczyla studia, zrobila prawo jazdy, wyszla za maz, urodzila dziecko, znalazla prace i juz zapomniala co to internet. A ta druga nadal zarywa noce przed kompem, nie ma chlopaka, wyksztalcenia, pracy.. siedzi na garnuszku rodzicow i tylko GRA, tylko to ja interesuje, internet jest jej calym swiatem.

Gość gość
Obojętnie jakie byle nie komputer, idź z kimś na spacer, do kina, poczytaj książkę, idź na rower, cokolwiek, szkoda tracić życie na siedzenie przy kompie, to zmarnowany czas.

Gość gość
W grę już nie gram z 7 miesięcy ale internet..... Chcę z tym skończyć ale boję się, że skończę tak jak ta 'druga' kuzynka:(

o mamo, jak sobie przypomne jak pare lat temu wpadlam po uszy w Farmville. to byl koszmar, cale zycie dostosowane do zbierania plonow na tej glupiej farmie. nigdy wiecej :O

Gość gość
Właśnie miałam problem z podobną grą ale sie uwolnilam,już 7 miesięcy jestem wolna:) przechodze głupi i najgorszy okres życia