Dionizy Złotopolski 23lata 0 Napisano Styczeń 19, 2015 od wtorku do wczoraj odzywał się codziennie, a dzisiaj cisza :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2015 nie przejmuj się, do mnie też nie napisał ostatnio, ale nie zapomniał o spotkaniu kolejnego dnia. Jak nie pisze to nie znaczy, ze nie mysli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy Złotopolski 23lata 0 Napisano Styczeń 19, 2015 Ehhh oby tylko żadna cizia nie zawróciła mu w głowie. Co mu da romans w delegacji? I tak będzie musiał wrócić niedługi tutaj, do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy Złotopolski 23lata 0 Napisano Styczeń 19, 2015 Nie ma go na czacie na fejsie, to może i dobrze, bo z nikim nie pisze. Ale jednak kurna źle, bo co robi? Może siedzi z jakąś dupą przy piwku :O :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy Złotopolski 23lata 0 Napisano Styczeń 19, 2015 to niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy Złotopolski 23lata 0 Napisano Styczeń 19, 2015 Rozumiem gdyby to się stało 4-5 miesiecy temu, gdy jego uczucie nie było tak silne jak dziś...wiem, że mnie kocha. Zazwyczaj nie był zbyt otwarty w uczuciach, był wręcz zimny, trzymał dystans...Ostatnio jednak wyznał mi, że najważniejsze, że jestem przy nim i spytał czy dostrzegłam, ze jest ostatnio bardziej otwarty w kwestii uczuć. Oczywiście, że to zauważyłam. Widzę zmianę w tym jak się do mnie odnosi, że jest bardziej czulszy... Dodatkowo chce ze mną zamieszkać od wiosny :) sam to zaproponował, czy to nie cudowne? Obecnie jest w dłuuugiej delegacji, mówi, że odlicza dni do mnie i czeka tylko na mnie. Mówi, że jestem jego małą dziewczynką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy Złotopolski 23lata 0 Napisano Styczeń 19, 2015 Nie wiem czemu go tak nienawidzisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy Złotopolski 23lata 0 Napisano Styczeń 19, 2015 nic dla Ciebie nie znaczę? To, że wylewam na gg to co mam w danym momencie w sercu to wszystko idzie jak krew w piach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy Złotopolski 23lata 0 Napisano Styczeń 19, 2015 uważasz, że mam oczy szeroko zamknięte? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teoretyk realacji w związku Napisano Styczeń 19, 2015 Studziu, prawda jest taka, że mun zazdrości twojemu facetowi i chce cię nastawić przeciwko niemu, bo chce być na jego miejscu. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy Złotopolski 23lata 0 Napisano Styczeń 19, 2015 niejasna? :O łot de fak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach