Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakies pary żyjące na kocią łapę mimo ze nie maja przeszkód

Polecane posty

Mówiąc drugiej osobie kocham cię, automatycznie się do czegoś zobowiązujesz, a przynajmniej druga strona ma taką nadzieję i liczy że to uczucie jest szczere i nie jest kolejnym pustym słowem bez żadnego znaczenia. Dziś z taką łatwością szasta się tym słowem, a potem sorki pomyliłam/pomyliłem się, kocham już innego/inną. \x mogę kochać obu, to się nie wyklucza;) mogę kochać obu za różne rzeczy co ma miłość do ślubu? ślub to wymuszona miłość, zmusza się mnie JAK mam kogos kochać.

poza tym przypominam, że wymuszona przysięga jest NIEWAŻNA. chyba to przyprawi większość kobiet z forum o ciężkie westchnienie smutku:-P

Gość dupniety_na_umysle
Jak widzę co się dzieje w małżenstwach to już nie wierzę tym co biorą śluby i w ich udawaną miłość. Ślub trzeba brać bo trzeba, noosz kurka...

poza tym jak tak sobie wyobrażam bycie z facetem to masakra do ilu rzeczy będę musiała się zmusić, żeby zamknąć mu jęczący pysk nie jesteś w związku-nie kochasz nie bierzesz ślubu-nie kochasz kolejnym punktem jest kradnięcie mi genów, by przedłużyć swoje, później będzie chciał mi podpiertolic nerkę, skoro kocham:O roszczeniowe ścierwo tacy ludzie.

Gość gość
Jak cię ktoś kopnie w dupę, zostawi to twoja przysięga na nic potrzebna nie będzie. Odwzajemniona warta jest tego papierka choć w tym przypadku wydaje się zbędny, aczkolwiek uroczy akt.

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość gość
Ja bylam w takim zwiazku 7 lat, facetowi sie znudzilam i mnie wywalil na bruk, no mial prawo miesxkalam u niego mialam tylko meldunek czasowy, to ze wkladalam swoje oszczednosci w mieszkanie, meble, dywany, zylandory, sprzet agd itd, to wszystko zostalo jego bo u niego w mieszkaniu, dlatego jak sie decydujecie na taki zwiazek to sie zabezpieczcie zebyscie po latach nie obudzily sie z reka w nocniku, ja zmadrzalam szybko sie odkulam, Pan Bog rychliwy ale sprawiedliwy i jak wzielam slub z obcojkajowcem to spisalam intercyze , ze jakby chcial odejsc to tylko z tym z czym przyszedl a co kupujemy do domu to wszystko na mnie, samochod niedawno kupil tez na mnie, jedynie co na niego to tylko 2 bary, narazie sie kochamy jestesmy ze soba juz 10 lat ale to tylko zycie moze byc roznie