Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zawroty głowy pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Prawie rok temu przeżyłam załamanie nerwowe, świat mi się zawalił popadłam w depresj****ardzo ciężko było mi się z tego podnieść, i wtedy po raz pierwszy zakręciło mi się w głowie, zawrotom towarzyszyło uderzenie gorąca i mrowienie ust, cała ta sytuacja trwała kilka sekund, poczułam osłabienie ciała. Moja depresja nasiliła się, poczułam lęk, lęk że umrę ze jestem poważnie chora.Wmawiałam sobie przeróżne choroby, bałam się iść do lekarza, od tego czasu kilka razy zakręciło mi się w głowie, również mam uczucie niestabilności i wirowania, dodam że również bardzo szybko przybrałam na wadze. Przed miesiączką zdarzają mi się takie zawroty, dziś taka sytuacja miała miejsce ( nie jestem przed miesiączką, ani w ciąży) towarzyszy temu strach, najpierw mi gorąco potem zimno. co robić??

Gość gość
pomocy

Gość gość
nic??

Gość gość
?????

Gość gość
isc do lekarza psychiatry, opowiedziec o swoich objawach, zaczac brac leki i po okolo miesiacu przejdzie wszystko

Gość gość
dlaczego psychiatry ?

Gość gość
bo z tego co piszesz wydaje mi się a nawet jestem pewna, że to jest na podłożu nerwicowym. Masz nerwicę lękową tak to się objawia.

Gość gość
Ile masz lat? Organizm ci się rozchwiał po przeżyciach i nie przyswaja składników z pożywienia. Zmień dietę i się suplementuj.

Gość gość
Mam 23 lata

Gość gość
są tygodnie , ostatnio nawet miesiące ze wszystko było dobrze, aż tu nagle dziś..