Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiorellino

gdzie na weekend z nowym facetem

Polecane posty

Nasza znajomość trwa od kilku miesięcy, niestety na razie tylko wirtualnie. Postanowiliśmy gdzieś razem wyjechać, ale sama nie wiem gdzie. Ja jestem ze wschodniej Polski a on ze Śląska, czy macie jakieś pomysły gdzie moglibyśmy miło spędzić czas? Jakaś miejscowość po drodze nam obojgu?

Gość gość
Warszawa, duzo zwiedzania, markety, parki, hotele, bary, restauracje, kina, hahaha moze sprobujcie kebaba od araba dobre sa przy swietokrzyskiej kebab ali baba

Gość gość
JA wybrała bym Kazimierz ewentualnie Sandomierz , są to miasteczka z takim fajnym klimatem i można jeszcze zahaczyć o Nałęczów.

Gość gość
do motelu przy drodze może :D

Gość gość
moim zdaniem dobrym wyborem będą Kaszuby, tam jest ładnie, jest co zwiedzać, można fajnie spędzić czas, ja mieszkałam w pensjonacie w http://www.gosciniecmalinowka.pl/

Gość gość
Ja poleciłbym Termy Rzymskie na Śląsku w Czeladzi. Termy R to Świątynia zdrowia i energii! Obiekt z 9cioma saunami basenami jakuzzi. W Weekendy od 11 co godzinę wspaniałe seanse zapachowe. My bywamy tam co miesiąc. Gdyby nie te 200km to bylibyśmy częściej.

Gość gość
Kazimierz dolny :)

Gość gość
A może Wieliczka? Mnie tam chłopak zabrał w moje urodziny. :) Śliczne miejsce, warto zobaczyć. Wcześniej poszwędaliśmy się trochę po Krakowskim rynku, a później nocleg w http://hotellenart.pl/ . To był zdecydowanie jeden z naszych najlepszych wieczorów.

Gość gość
W y d u p c z y c ie w pierwszym lepszym motelu zapyziałym i nara a ty sobie plany robisz :-D

Gość gość
Kazimierz Dolny albo Nałęczów (tam są takie przepiękne domy, że szooook)

Gość gość
Ja polecam kaszuby na weekend: www.kaszuby-wczasy.pl i ito niekoniecznie z nowym facetem