Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi przyszli teściowie każą mi zameldować narzeczonego...czy muszę?

Polecane posty

Gość gość

Stwierdzili, że biorąc ślub cywilny mąż i żona MUSZĄ być zameldowani w jednym domu, w tym wypadku tu, gdzie mieszkamy u moich rodziców. Nie chcę mi się wierzyć, że to jest konieczne i wiem, że moi rodzice się na to nie zgodzą. Teściowie natomiast się awanturują, że ich to nie obchodzi o mój chłopak ma być zameldowany w domu moich rodziców..o co chodzi ;/

Gość gość
hahahaha, ale jaja, wmawiają ci bzdury, hahahaha, nie daj sie :)

Gość gość
A czemu nie chcesz męza zameldować? :O po co bierzesz z nim slub w takim razie, skoro mu nie ufasz? :O

Gość gość
:D pewnie chcą twoim rodzicom ukraść chałupę

Gość gość
teściowie maja rację, bo w świetle prawa mąż i żona mogą legalnie współżyc tylko wtedy, gdy maja jednakowy meldunek w dowodzie osobistym, tak stanowi prawo, ja wiem, że nikt tego nie przestrzega, ale tak własnie jest

Gość gość
uwazaj bo oni chca sie pozbyc synulka a jak kiedys wam nie wyjdzie to jak go niby z domu wyrzucisz? z meldunkiem nie ma mowy! niech sobie bd zameldowany u rodzicow,a tesciowej powiedz,ze kazac to sobie moze ale w kosciele na ambonie,a jak sie jej nie podoba to wcale do ciebie sie odzywac nie musi. nie dawaj sie jej zastraszac,bo niedlugo wejda ci na glowe i bd tanczyc jak ci zagraja

Gość gość
ja juz bym tej glupiej krowie tesciowej pokazala dawno gdzie jest jej miejsce.

Gość gość
polskie matki to sa na ogol skrzeczace c**y neinawidzace ludzi bo nie wiedza nawet kim chca byc 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość gość
ja nie mogę go zameldować, to nie mój dom i wiem, że moi rodzice się nie zgodzą. Zastanawia mnie tylko jedno, czemu robią z tego taką aferę i awantury..

Gość gość
moze mniejsze oplaty? na pewno cos za tym stoi. nikt by sie przeciez az tak nie awanturowal o taka p*****le. moze chca go wymeldowac,zebyscie kiedys wy tam nie przyszli mieszkac. roznie bywa z takimi glupkami

Gość gość
pewnie chca sie pozbyc jakis opłat zwiazanych z jego meldunkiem haha ale sobie wymyslili cwaniaczki

Gość gość
Kilka zl np za wywóz śmieci im odejdzie nie melduj go...

Gość gość
Ach Ci teściowie... Ja mojego męża w domu rodziców nie meldowałam. Ale w tym roku przeprowadzamy się na swoje i problem zniknie ;) www.MartynaG.pl - mam blagująca, o ciąży, o wyprawce, o porodzie, o zakupach i wychowaniu małego człowieczka. Zajrzyjcie dla chwili relaksu bo stres w ciąży nie jest wskazany :) Zapraszam

Gość gość
Cwaniacy i tyle.. nie daj się

Gość gość
Nie prościej im powiedzieć, że to chyba nie ich sprawa? Meldunek jest przeżytkiem - i NIE WPŁYWA na opłaty - zgłasza się ilość osób mieszkających w lokalu, a nie zameldowanych.