Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzialena12345

Co mi może być?

Polecane posty

Witam, od ponad 3 tyg. strasznie boli mnie podbrzusze. Czasami tak strasznie, że nie potrafię wytrzymać.Brzuch najczęściej boli rano i wieczorem, czasem do tego przychodzi ból żołądka i straszny. ucisk w podbrzuszu. Boli mnie również głowa. Współżyłam z moim chłopakiem, strasznie często korzystać z toalety, jednak w nocy nie budzę się, aby pójść do niej. Mam zachcianki żywieniowe, zrobiłam test po ok 10 dniach od współżycia, wyszła 1 kreska. Pojawił się lekko różowy śluz, za kilka dni taki biało - żółtawy. Podbrzusze nadal strasznie mnie boli. Tydzień temu dostałam strasznie obfite krawienie w mniej więcej dniach gdy powinnam mieć miesiączke gdyż mam nieregularne krwawienia. Okres ten był bardzo obfity i w ten sam dzień znowu zrobiłam test. Również 1 kreska. Te krawienie obfite trwało 2 dni, potem 3 dzień już strasznie lekko. Po okresie pojawiła się brązowa wydzielina. Co może mi się dziać?

Gość gość
To na pewno Trichotillomania

Gość gość
Idiotyczna odpowiedź.

Gość gość
idiotyczne pytanie autorki

Gość gość
normalnie pytanie, skoro takie idiotyczne to odpowiedz na nie jeśli potrafisz w co wątpie.

Gość gość
Weź ty się puknij w czoło !! Do lekarza idź a nie zadajesz pytanie na Kafe, gdzie 3/4 użytkowników to dzieci z gimnazjum

Gość gość
Ja z gimnazjum już dawno wyszłam, oj dawno ale pytanie autorki tak wymiata, że normalnie aż się prosi o głupia odpowiedz.

Gość gość
Gdybym ja miała takie dolegliwości to już dawno byłabym po wizycie u lekarza.