Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadraktywnosc oskrzeli kaszel przewlekly u dziecka ktos cos wie

Polecane posty

Gość gość

Czy czyjs dzieciaczek to przechodzil? Jakie robiliscie po drodze badania? Czekamy na wizyte nie wiem co mam myslec.

Gość gość
To może być przyczyna alergii pokarmowej.

Gość gość
Czekamy na wizyte u alergologa. Ile ten kaszel moze trwac?

nadreaktywność oskrzeli i przewlekły kaszel to składowe zazwyczaj astmy u dzieci. Nie denerwuj się, nie czytaj for internetowych bo się zestresujesz. Spokojnie doczekaj wizyty u lekarza

Gość gość
Hgg ciesze sie ze na Ciebie trafilam. Wlasnoe sie naczytalam i jestem przerazona. Napisz prosze jak wiesz czy kaszel mokry to jakas wskazowka? Dziecko kaszle glownie rano mpkrym kaszlem i gdy wchodzi do pomieszzen z dworu. Oprocz tego ze 2-3 razy zakaszle mokro w ciagu dnia.

Nie jestem pediatrą ani alergologiem, także nie jestem kompetentnym doradcą :). Spokojnie, poczekaj do wizyty u specjalisty, jeśli termin odległy idź do rodzinnego pediatry po uspokojenie. Astma kojarzy się głównie z przedłużającym się kaszlem nocnym, ale objawy mogą być tak różne, że nie ma co się zadręczać i nakręcać. Najważniejsze że jest skuteczne leczenie.

Gość gość
Tu autorka. Oczywiscie bylismy u pediatry i mamy podejrzenie albo astmy albo poinfekcyjnej nadreaktywnosci oskrzeli albo alergii..