Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszą mnie ludzie z nadwagą. Te ich żałosne tłumaczenia...

Polecane posty

Gość gość
Z drugiej strony po co Wy się oburzacie. Osobniki niezdrowe i tak się nie rozmnożą bo nikt ich nie chce z racji estetyki oraz szybciej umrą. Będzie więcej przestrzeni życiowej dla pięknych i smukłych i wtedy będziecie mogli parzyć się ze sobą ku uciesze i radości. No chyba że agrecha u facetów na topiku wynika z tego, że jest coraz mniej smukłych kobiet do roochania dla nich. Z drugiej strony macie Ukrainki i Rosjanki. Importujcie sobie drobne żony ze wschodu, dajcie spaślaczorom umrzeć i wszyscy będą hepi, a do tego wszyscy w Polsce będą sexi. Nie widzę problemu :P

Gość gość
Z drugiej strony co Autor/Autorka topiku zrobi w urzędzie skarbowym jak napotka np. pulchną urzędniczkę. Zrobi awanturę? Powie, że jej piękny PIT-coś tam nie jest godzien łap tej wstrętnej urzędniczki? Albo taki chłopaczek koneser smukłych. Jak skoczy na stację po gumencje, a tam ZONK grubaśna sprzedawczyni czy sprzedawca to co? Wyjdzie z oburzeniem? Zawoła kierownika i zażąda kasy za szkody moralne? LOL :D

Gość gość
Ja mam żałosne wytłumaczenie na swoje około 13 kg nadwagi. W latach 2013-2014 ukończyłem Koronę Maratonów Polskich, w latach 2015 i 2016 zrobiłem po 5000 (pięć tysięcy) kilometrów rowerem rocznie. W 2017 zaledwie trzy. Pływam rzadko, ale jeśli już, to 4 km w 1h45min. W tym roku Znacznie się opuściłem, ale... waga nie poszła w górę. Ciekawe gdzie pan od "żałosnych leni" jest w tym momencie? Pościgamy się? Zwłaszcza na basenie? I na koniec: dziś właśnie poszedłem pobrać krew ze skierowania, bo jakkolwiek żałośnie by to nie zabrzmiało, myślę że winna sytuacji jest tarczyca, a diagnostyka chorób układu hormonalnego jest równie ważne co trening i dieta. Wkrótce się okaże czy jedyne lenistwo (bo tu bym się wtedy zgodził) nie dotyczyło unikania internisty.

Gość gość
Sama mam nadwagę na granicy otyłości więc wiem o czym mowa. Uważam że grubasy tacy powyżej 100kg to faktycznie lenie i nic ich nie usprawiedliwia. Ale co do ludzi z nadwagą to bym nie była taka radykalna. Ja np. ważę 15kg za dużo a jestem osobą aktywną, mam pracę fizyczną, która wymaga dużego wysiłku. Plus jeszcze dużo chodzę z psem. Mam w pracy kilka osób też z nadwagą i wszyscy się dużo ruszamy. Nie jem słodyczy, rady food sporadycznie. Uwazam że mam jako taką kondycję. Także, reasumując, osoby z nadwagą mogą być całkiem slrawne