Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłopotliwy rozmiar

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem 23-letnim facetem, prawiczkiem. Wiem, że to trochę dziwne w tym wieku. Wcześniej po prostu nie spotkałem odpowiedniej kobiety choć chętne bywały, po prostu jestem idealistą. Wiem, że dla ukochanej kobiety zrobiłbym wszystko, ale boję się, że są rzeczy, których zrobić nie dam rady. Boję się, że kiedy w końcu spotkam tę jedyną nie zdołam jej w pełni zadowolić. Powodem nie jest brak doświadczenia, bo mam ogromną wiedzę na tematy seksualne, myślę że nawet większą niż niektórzy zagorzali praktykanci. Właśnie z powodu tej wiedzy jakiś czas temu nabawiłem się kompleksu. Mój penis wprawdzie mierzy 15 cm (tragedii nie ma), ale ma zaledwie 11 centymetrów w obwodzie. Wiem, że wszędzie piszą że są specjalne pozycje itp. ale nawet gdyby była to prawda, to obawiam się że moja partnerka w końcu znudzi się mną i zacznie szukać czegoś innego. Wiem, że można pogrubić kwasem o ok. dwa cm, ale już po dwóch latach wszelkie efekty zanikają więc w najgorszym razie musiałbym co dwa lata jeździć po klinikach. Czego się nie robi dla miłości fakt, ale nie czułbym się z tym komfortowo.Na wielu forach czytałem, że taki obwód to dramat i kobiety od razu uciekają od takich facetów jak ja. No i pytanie do was, czy jest sens, żebym kogokolwiek szukał? Czy mam szansę stworzyć wieloletni, poważny i szczęśliwy związek? Czy mam sobie dać spokój i nie zawracać wam głowy? Wiem, że niektóre z was mogą napisać, że jak się kogoś kocha, to rozmiar nie ma znaczenia, ale nie chcę żyć w świadomości, że pozbawiam swojej kobiety pełni przyjemności i że nie zapewniam jej tego, co powinna mieć. Żadne zabawki pogrubiające nie wchodzą z grę, bo nie czułbym się facetem, ale tylko takie, bo np. ringi czemu nie. Czy któraś z was miała doświadczenia z chudym? Ile czasu trwały takie związki? Czy jesteście/byłyście w nich seksualnie usatysfakcjonowane?

Gość gość
dobrze cie rozumiem :/

Gość ifrija
Byłbyś idealnym facetem dla mnie, bo ja jestem tak ciasna, że ledwo da się włożyć palec, nie mówiąc o członku. Rozstałam się przez to z facetem, bo miał za dużego i nie mogliśmy się kochać. Także, nie przejmuj się, jest na pewno wiele dziewczyn, które zadowolisz w pełni.

Gość gość
03:46, zajmij się moją knagą kotku:) będę delikatny dostaniesz orgazm

Gość gość
ifrija trochę mnie pocieszyłaś. Mogę spytać jaką masz budowę ciała?

Gość annia3253
To super ale chyba nie masz powodzenia skoro ogłaszasz się w necie na babskim forum?

Gość gość
wiesz co...może i rozmiar jest ważny ale uwierz że nie dla każdego..Ja w życiu nie zostawiłabym faceta którego kocham nad życie dlatego że ma mniejszego czy zbyt małego penisa w obwodzie. Wydaje mi się że owszem seks jest ważny w związku, ale czy uczucie nie jest ważniejsze ? rozkochaj w sobie kogoś, bądź pewny że ta dziewczyna Cię kocha, zaryzykuj. Inaczej nigdy się nie przekonasz czy to co uważasz za problem jest naprawdę problemem czy tylko zwyczajnie przesadzasz i panikujesz :) poza tym tak jak mówisz są różne, najróżniejsze pozycje które mógłbyś wypróbować z partnerką. To chyba dobrze co ? Przynajmniej masz pewność że w łóżku nie będzie wiało nudą tylko będziecie się razem dobrze bawić. Z mojej strony gdyby była taka sytuacja to porozmawiałabym z partnerem ale nie przekreślałabym jego szans u mnie i nie skreśliłabym kogoś kogo kocham przez takie coś. Są też przecież inne formy zaspokajania, pieszczoty i pewnie wiesz co mam na myśli. Głowa do góry :) Nie rezygnuj z miłości bo miłość to naprawdę fajne uczucie :) nie poddawaj się i nie popadaj w kompleksy bo naprawdę nie warto ;)

Gość gość
naprawdę nie wiedziałem że to jest babskie forum

Gość gość
Dzięki za słowa otuchy, ale obawiam się że problem pojawi się kiedy zakochanie minie. Wtedy jest potrzebny seks, który scementuje związek. Pieszczoty też są ważne, ale najważniejszy jest tradycyjny seks. Wtedy żadne z nas nie będzie do końca szczęśliwe. Nie chcę się czuć jak kaleka erotyczna. To, że nie zostawiłabyś faceta z tego powodu jest godne pochwały. Nie obawiałabyś się jednak, że kiedyś, kiedy uczucie ostygnie zacznie ci przeszkadzać rozmiar?

Gość gość
jprd

Gość gość
A czy jest tutaj może jakiś facet z podobnymi rozmiarami? Jeśli tak, to jak sobie radzisz w kwestiach erotycznych?

Gość ifrija
Jaką mam budowę? Normalną raczej. Nie jestem ani bardzo niska, ani bardzo chuda, ani bardzo drobna. Taki średniak.

Gość gość
Nie kombinuj, wszystko z tobą ok. Szukaj sercem, nie penisem. Kobieta.

Gość gość
A co myślicie o ciasnym obrzezaniu? To trochę zrekompensuje doznania?

Gość gość
? Chodzi mi o takie obrzezanie, że skóra na penisie jest napięta.

Gość gość
nie nie myślałam tak bo tak jak pisałam wcześniej, nie potrafiłabym po jakimś czasie zostawić faceta którego kocham, z powodu rozmiaru jego penisa. Może i zakochanie mija, chociaż ja bym tak tego nie ujęła. Kogoś kto jest dla mnie całym światem nie skreśliłabym z mojego życia z powodu jednego "problemu" o ile to tak można nazwać. Związek polega na akceptowaniu swoich wad i zalet, prawda ? Ty jesteś przekonany że Twoja partnerka prędzej czy później zostawiłaby Cię z powodu rozmiaru Twojego penisa, ale Ty to sobie po prostu wmówiłeś i nawet w normalnej relacji podejrzewam że będziesz szukał dziury w całym. Zaryzykuj, to moja rada. Znajdź kogoś, zakochaj się, może Twoje obawy odejdą , a jeśli nie to nie panikuj i nie traktuj siebie jako kogoś z kim na pewno żadna dziewczyna dłużej nie zostanie tylko ciesz się seksem. Jak się wyluzujesz to na pewno dasz radę sprawić kobiecie przyjemność (15 cm jest ok:)), odczytasz z jej wyrazu twarzy kiedy jest jej najlepiej a kiedy mniej lepiej, co jej sprawia największą przyjemność itp. Nauczycie się po prostu siebie, swoich ciał, reakcji.. Zresztą pewnie wielu mężczyzn ma ten problem a mają kobiety i są szczęśliwi. Nie szukaj problemów, naprawdę nie spróbujesz to się nie przekonasz..to jest moje skromne zdanie :)