Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość introwertyczny

o co jej chodzi

Polecane posty

Gość introwertyczny

To tak poznalem dziewczyne fajna mila madra i ona domnie cos poczula zaproponowala mi bycie razem ja odmowilem powiedzialem ze to zawczesnie dlamnie ale nie zerwalismy kontaktu potym byla dziwna w stosunku domnie ale jakos sie ulozylo do czasu w pewnym momencie sie zdydtansowala domnie mozna powiedziec mnie olala a w tedy mi zaczelo zalezec i jej to powiedzialem ona powiedziala mi ze nie wie czy do siebie pasujemy ze to zawczesnie i jeszcze kilka innych argomentow dokladnie takich samych jak ja uzylem doslownie to wtedy zdalem sobie sprawe ze ona sie mna bawila o i po tej rozmowie klotnia pare dni cisza i odezwala sie to bylo miesiac temu i teraz odzywa sie czesto wysyla serduszka i buziaki a ja sie troche zdystansowalem otworzylem sie przed nia a ona nic nie odpowiada na moje pytania na przyklad nie widzelismy sie miesiac czasu i dzis sie spotkalismy i spotkanie bylo dretwe w sensie to ja zawsze musze mowic zaczac rozmowe wciagac ja w nia to mnie zlosci bo mowi ze teskni i wogole a jak ja odprowadzilem pod szkole i zapytalem czy zostac bo jeszcze godzine miala wolna stwierdzila ze sie musi uczyc do kolokfium nie wiem co zrobic to glopie wiem ale ona mi sie podoba i mysle ze w niej tkwi ten pierwszy raz jak ja zranilem i moze ona sie mna bawi za kare niewiem bo ona nic nie mowi o uczuciach a ja nie wiem jak do niej podejsc zeby konkretnie powiedzialamo co jej chodzi ciagle mowi ze jest dobrze ale po 4miesiacach w tym 1 miesiac bez widzenia i ona jest zamknieta ja mam 25lat i znam sie na ludziach ale jej nie rozumiem wogole moze ktos madry mi pomoze podsunie jakies rozwiazanie jak bo jak juz ja przyskrzynilem to w tedy jak ta separacja byla to ona odebrala to jako atak czy cos niewiem ja jestem introwertykiem i ona mysli ze jak patrze w przestrzen sobiewkrecam niewiadomo co a ja analizuje swoje i jej zachowanie staram sie zrozumiec o co jej chodzi i dalej niewiem jak by chciala ale jak by nie chciala normalnie bym ja olal ale to mnie w niej ciekawi ta jej niedostepnosc jak do niej dotrzec ? Moze ktos madry pomoze?

Gość gość
a skad ja mam wiedziec, jej zapytaj stopka: wole granaty niz jaspisy bo mozna je odbezpieczyc :classic_cool:

Gość introwertyczny
Myslisz ze nie pytalem ona nie potrafi niechce albo ja niewiem unika wszelkich trodnych tematow