Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek10d

Wózek Junama

Polecane posty

Gość darek10d

Wózek Junama carbon jest najlepszym produktem exportowym firmy Tako.Jedna z najlepszych amortyzacji stosowanych w wózkach dziecięcych zapraszam do wypowiedzi użytkowników Darek z sklepu Mama i ja Tarnowskie Góry /i-wozki.pl

Gość Agakira
wózek kupiliśmy w listopadzie 2014 polecam ,świetna amortyzacja oraz prowadzenie wózka po śniegu bardzo dobre.Jest to nasz trzeci wózek i narazie najlepszy

Gość gość
Jestem młodą mamą i uważam, że wydatki, które obecnie mają młodzi rodzice są masakrycznie duże. Ja zostałam zmuszona kupić tańszy wózek i nie żałuje. Kupiłam na allinside.pl i sprawuje się świetnie ;) Bardzo dobra inwestycja, nie przepłaciłam.

Gość swinsubscarpnet1971dlodp
wózek kupiliśmy w listopadzie 2014 polecam ,świetna amortyzacja oraz prowadzenie wózka po śniegu bardzo dobre.Jest to nasz trzeci wózek i narazie najlepszy Jasne http://ref.pw/MKv

Gość Gosia

Wózek jest ok miałam go przy pierwszym dziecku ale coś mi się skrzywił na jedna stronę wiec teraz kupiłam do drugiego Anexa i jak narazie dobrze się sprawdza . Na pewno ma lepsza amortyzację :)

Gość Annkanna

Te wózki to jednak zupełnie inna półka, inna jakość, my też mamy teraz anexa i jestem tez bardziej zadowolona niz z tego poprzedniego co mieliśmy.

Gość Pola

Miałam wózek junama colors z 2017 i nie polecam. Stelaż nam się przekrzywił :( teraz przy drugim dziecku postawiłam na anex e-type i bardzo sobie go chwale jak narazie .

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Pola napisał:

Miałam wózek junama colors z 2017 i nie polecam. Stelaż nam się przekrzywił 😞 teraz przy drugim dziecku postawiłam na anex e-type i bardzo sobie go chwale jak narazie .

e type w ogóle wygląda nowoczesnie i tak porządnie, jak się nim jeździ po drogach typu żwir?

Gość Annkana

My mamy taką droge właśnie koło domu i pokonujemy ten odcinek codziennie, jest ok. Może nie jest to płynna jazda jak po chodniku czy asfalcie, ale naprawdę daje radę.

Gość marion

spokojnie sobie daje radę na różnych drogach, u nas w mieście też nie wszędzie kostka, także anex będzie dobrym wyborem

Gość Annkana

Przede wszystkim przed zakupem warto też jednak pooglądać, potestować wózki w sklepie, takie kupowanie wózka przez internet ma tylko sens wtedy kiedy widziało się wózek na żywo.