Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juzzaparednizadnipare

Fajny jest ten cały pierwszy raz? opiszcie mi swój

Polecane posty

czy to boli naprawdę i zawsze?

Gość gość
ja mialam wtedy straszne rozwolnienie tryskalam kalem po calym domu a jak siedzialam w wychodku to tak grzmialo jak burza i gradobicie

no straszne to co opisujesz. oby mi się nie prrzytrafiło

Gość gość
Poziom wypowiedzi gość jest żenujący.... nie, nie zawsze boli, ale facet musi Cię dobrze rozgrzać, wtedy będzie dobrze. Nie martw się na zapas...

Gość gość
mnie nic nie bolało, ale i nie czułam jakiejś wielkiej rozkoszy, pamietam tylko ,że tak sie zesrtresowałam ,że potem nie moglam sie wysikać cos mi sie porobiło do dzisiaj nie wiem co bo nigdy sie nie powtorzylo i samo przeszło :)

Gość gość
bardzo indywidualna sprawa, jednej w ogóle nie będzie bolało, inna odczuje ból, trzeciej nie będzie dało sie przebić i wyląduje w szpitalu z krwotokiem - dobrze by było najpierw wybrać się do ginekologa, żeby sprawdził, czy wszystko tam gra, błona nie jest zbyt gruba lub ukrwiona. Powodzenia ;)

Gość gość
pigułkę gwałtu wziełam i nic nie bolało i był pierwszy i deugi i trzeci raz odrazu

Gość gość
słyszałam ,że jak ktoś sie bardzo boi ,że bedzie bolało to można pozbyć sie dziewictwa u ginekologa na wlasne życzenie, ale na dobra sprawe to i samemu można sie go pozbyć, a to tylko błonka wiec partner jak nie jest glupi powinien zrozumiec w koncu t nie sredniowiecze ,a dziewictwo to nie tylko jakas tam błona :P

Gość gość
Ja nie krwawilam ale bolało strasznie. W duchu modliłam się żeby to się już skonczyło. Moj facet szybko się zorientował że cierpię i przerwał w polowie.

Gość gość
po 3 piwach mniej boli ?

Gość gość
ja juz wspolzyje kilka ladnych lat, a nadal nie raz mnie boli, szczegolnie jak moj byly miał dosc duzego to bolalo jak wchodził do konca :O ja chyba jestem dość płytka "tam" niestety wiec duzy w moim przypadku to nie najlepsze rozwiazanie