Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obżarstwo

Polecane posty

Gość gość

POMOCY ! Nie wiem co się ze mną dzieje, cały czas mam ochotę coś zjeść..nie jestem głodna, ale jem..mam 23 lata i ważne obecnie 70kg chciała bym trochę schudnąć, a tu jak na złość mam straszy apetyt...zjem coś i zaraz znowu coś bym skonsumowała..nie miałam tak wcześniej.. To dziwne..

Gość gość
zjadlam dzisiaj 3 kawalki sernika 4 napoleonki do tego obiad na deser budyn w misce 0,5 l a teraz zajadam biszkopt i popijam mlekiem i jeszcze zjem kokosanki bo lubie:)

Gość gość
Ja nigdy za słodyczami nie przepadałam..w ciąży mi się trochę odmieniło, ale z porodem samo przeszło..i nadal nie przepadam zjem trochę, ale nie wiele..bardziej zajadam się mięsem, kanapkami, Flipsami(bo dziecku kupuje), paluszki..itp

Gość gość
zajada się flipsami (bo dziecku kupuje) i je objada bezczelna siksa !!

Gość gość
haha :D nie martw się dziecko zawsze ma Flipsy w szafce, bo kupuje na bieżąco :P poza tym ma 10 miesięcy to zje 3 i ma gość

Gość gość
Tez tak mam ale znalazlam sposób, guma do zucia, i czyms sie zajac , chocby pisac na kaffe to rece zajete, i nie myslec o jedzeniu, nie przesiadywac w kuchni, blisko lodowki

Gość gość
gdzie mozna kupic kagance dla kobiet? :classic_cool:

Gość gość takaja
czym wiecej jesz smieci tym wiecej napedzasz swoj apetyt napewno to co jesz nie jest dla ciebie dobre i bedziesz tyc niestety dobrze jest zapisac sie na silownie lub wymyslic sobie jakies zajecie cos co polubisz jak bieganie albo kijki dobrze radze