Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alla19173

Jestem w ciąży i wróżba z obrączki!!

Polecane posty

Gość alla19173

Jestem w ciąży w wczoraj przeczytałam że trzeba zawiesić na nitce obrączkę nad brzuchem i wtedy możesz dowiedzieć sie płec dziecka. Ja tak zrobiłam ale wyszło kółeczko czyli dziewczyna i zaraz w pionie to chłopak. Czy to oznacza że bliźniaki??

Gość alla19173
Robiłam jeszcze nad ręką to wyszła dziewczynka zatrzymało sie troche znowu dziewczynka i zaraz chłopak. Córeczkę pierwszą już mam.

Gość gość
ja p... le XXI wiek i takie zabobony.

Gość alla19173
trzeba jakoś sobie czas w ciąży umilić

Gość gość
skoro chcesz sobie umilić czas w ciązy to zadzwoń do wróżbity.

Gość gość
podobno na długim włosie (z głowy żeby nie było :P ) trzeba obrączkę zawiesić a nie na nitce. Ja też w ciąży jestem,ale jakoś mi do głowy nie przyszło żeby wróżyć.

Gość gość
Nie, na bliźniaki to zawsze od chłopaka pokazuje i to w dużym odstępie. Jak kółeczko i zaraz kreseczka to będzie obojnaczek.

Gość alla19173
Proszę nie obrażać mnie. Jak nie wiesz nic na ten temat to sie nie wypowiadaj. mam początki ciąży wiec raczej sie nie dowiem

Gość alla19173
Dobra spierdalać stąd szczeniaki

Gość gość
nie klnij :D

Gość gość
Ha ha ha ha ha jaki patol

Gość gość
idz do pracy jak sie nudzisz:D ja p*****le jak czlowiek pomysli, ze z jego podatkow taki tepak siedzi na zwolnieniu i majta obraczka nad brzuchem to naprawde odechciewa sie zycia w tym durnym kraju:O Pamietaj jeszcze zeby przez judasza nie wygladac, nic na szyji nie wieszac i jak dziecko sie urodzi to obowiazkowo czerwone majtki mu zawiesic nad glowa a wieczorem przelac nad nim wosk coby sie nie balo:D

Gość gość
Na drutach nie robić

Gość gość
Hahahaha idealny komentarz, aż się zasmialam :D

Gość gość
hehe smiejecie się a mi kolezanka wywrózyla ze bede w 3 ciaży i to z tym facetem z ktorym wowczas bylam i faktycznie się spełniło!!dokladnie wszystko spełnilo się co ona mi wywrózyla z wahadełka.

Gość gość
Skoro uprawialas seks to zaszlas w ciążę, ale ci wywrozyla, wow... Szacunekhaha

Gość gość
no uprawiałam i zaszłam:) i się ciesze:))

Gość gość
Ale superowo! :D

Gość gość
A mnie kiedyś wróżka powiedziała, że urodzę córeczkę a mam dwóch synów:(

Gość Paula75
Ze wszystkich Pań wróżek najlepszą opinię mam o wróżce Grażynie ze strony http://wrozkagauri.pl naprawdę ma talent a przy tym dużo ciepła i empatii.

Gość gość
Ja słyszałam, że jak wychodzi kółeczko to matka jest debilką, a jak kreseczka - pokazową idiotką.

Gość gość
A mojej znajomej nic nie wychodzilo i... dziecko zmarło przy porodzie

Gość gość
Mnie też praktycznie wszystko co powiedziała Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl/ się sprawdziło.

Gość gość
Ja oceniam panią Grażynkę wrozkagauri.pl dopiero po roku. Z tej perspektywy sprawdziło się bardzo wiele. Jedna z lepszych wróżek w kraju jak dla mnie.

Gość gość
wrozby to fajna zabawa, ale podkreslam ZABAWA... czasem sie sprawdzaja, ale jednak nie zawsze... mi akurat sie sprawdzilo (obraczka pokazala dziewczynke i mam corke :-) ) dla zabawy sprobowalam jeszcze raz (staramy sie o dziecko) i obraczka pokazuje chlopca, za wczesnie na test wiec bede mogla powiedziec za jakies dwa tygodnie czy wogole w ciazy jestem... z tym, ze ja potrafie wrozyc z tarota (chociaz osobiscie nie uwazam tarota za wrozbe) i mam zdolnosc***aranormalne (to akurat jest dla mnie ciezarem)... a poza swiatem ezoterycznym pracuje i zyje jak normalny czlowiek, tak wlasciwie to tylko kilka osob wie o moich zdolnosciach (czesto prosza mnie o rozlozenia tarota, twierdza, ze zawsze im dobrze radzi)

Gość gość
Niestety te wróżby sie nie sprawdzają.to tyko dzila nasza podświadomość.Na własnym przykładzie...Wrozylam sobie czy jestem w ciąży.bylam pełna nadziei.Obraczka mówiła ze jestem.bo ja tak myslalam.to co miałam w głowie tak mi wskazywało.Wrozylam tez na co inne i to co chciałam o czym myslalam tak mi wskazywało.Oczywiscie nie jestem w ciąży.czyli wróżba była nieprawdziwa.pozniej Wrozylam na co inne i obrączka zawsze wzkazuje to o czym intensywnie myślisz .wszystko to bzdura.