Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieodpowiedzialny dziadek.Co za debil.

Polecane posty

Gość gość
20:20,skąd ta policja?Ty nigdy nie mijasz nigdzie drogówki?

Gość gość
ale to co innego jak jakis wariat zasuwal i wjechal mezowi pod maske:O zatrzymali go jechal szybko i mandat dostal za szybka jazde a nie za wjechanie twojemu mezowi przed maske pewnie. Chyba ze maz ma kamerke i to udowodnil. Tak na slowo to zadna policja by w to nie uwierzyla,bo to kazdy moze sobie powiedziec ze czlowiek o numerach xxx najechal na ciagla, wyprzedzil itp.

Gość gość
oczywiscie ze prowo:O o ile faktycznie drogowka mogla stac niedaleko o tyle posty autorki wskazuja i tak na wielka scieme. Ona nie chciala zwrocic uwagi, bo ten by nic nie zrobil, oni do niej zadzwonili, ona tam sobie pojechala, posluchala:D nikt normalny w to nie uwierzy. To takie samo prowo jak to co kiedys opisywala jakas ze jej siostrze dziecko zabrali bo policja zapukala do drzwi mieszkania, ci otworzyli i zobaczyli puszki po piwie:D to dosc znane wymyslenie kafe bajek "ku przestrodze" by nastraszyc innych. Bardzo mozliwe ze autorka nawet prawka nie ma, a jezdzi tylko jako pasazer:D

wniosek jest jeden - życiowe prowo wcale nie tak łatwo wymyślić :)

Gość gość
no nie wiedzialam ,ze byla firma PKS, przeciez nie jest to obowiazkowe, przyznaje sie do bledu, ale juz wiem, i po co obrazasz mnie ,ironizujesz,ze jestem przemadrzala, nie znasz mnie, jestem normalna kobieta, nie mieszkam na zadupiu, ale powiem ci, ze nieraz bym chciala:) zyc sobie np w lesie z dala od takich wrednych osob ja tylko niewinnie powiedzialam ,ze nie ma co porownywac tloku na drogach jaki jest teraz a jaki byl przed 30 laty w tym chyba sie kazdy sie zgodzi, jednak dziecko w foteliku jest o wiele bezpieczniejsze niz bez, wiec po co te dyskusje obrazliwe, ale przeciez to kafeteria i tu mozna obrazac....

Gość gość
oczywiscie, ze nie jest latwo ale one tutaj sie przescigaja w niestworzonych historiach. Kiedys czytalam o jakiejs ktora to slyszala niby jak matka szczepiaca dzieci powiedziala pani z przedszkola cos o tym ze dzieci powinny byc zaszczepione, a pani jej sie odgryzla, ze szczepione czesciej choruja czy jakos tak, a wszystko slyszala kafeterianka, ktora oczywiscie nie szczepi dzieci, ale tez prowadza je do przedszkola w niedziele:D

Gość gość
ludzie po prostu nie lubia donosicielstwa stad te wyzwiska. Pomijajac to, ze historia grubymi nicmi szyta to obrazac zaczela autorka juz w tytule tematu. Jej historia bylaby na pewno bardziej wiarygodna i normalna gdyby napisala, ze zwrocila uwage dziadkowi, on to olal ona zglosila na policje i ma nadzieje ze dostal mandat. Dopisywanie sobie takich wydumanych faktow, stawianie innej osoby w jak najgorszym swietle, a z siebie robienie bohatera po prostu ludzi w.k********.a. :P Popmysl o tym przy zakladnaiu kolejnej prowokacji.