Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wasze małe dzieci okazują wam miłość i czułość

Polecane posty

Gość gość

mam takie pytanie bo przyznam szczerze troszkę zszokowało mnie zachowanie córki mojego brata. i ona i mój syn wkrótce skończą trzy lata i co do mojego syna no wiadomo jak dziecko pcha mi się na kolana, chce żebym go przytulała itd ale z kolei tamta malutka wczoraj po przyjsciu z przedszkola przez bite pół godziny siedziała na kolanach u swojej mamy, sama ją tuliła, dała chyba jej ze sto buziakow i sama mowiła "mamusiu teskniłam, mamusiu kocham cię, pójdę się bawić jak się mamusią naciesze" nosz kurde aż żal mi się zrobił bo mi syn tak nigdy nie zrobił.

Gość gość
mój syn w podobnym wieku tez dużo sie do mnie przytula,całuje i mówi ze mnie kocha.

Gość gość
zazdroszczę tamtej kobiecie :-( też bym tak chciała

Gość gość
Eee tam. Przecież jak chłopczyk podbiega żeby go przytulać to też jest miłość. Nie kazde dziecko musi mieć gadane.

Gość gość
mój syn podobnie, mówi kocham cię, obcałowuje mi twarz, gładzi mnie po policzkach i przytula się pod pachę, ma 2,9m

Gość gość
:-( może mój syn nie jest do mnie tak bardzo przywiązany jak wasze dzieci do was? bardzo szybko poszłam do pracy, opiekowały się nim babcie

Gość gość
To wiele zależy od dziecka. Mój syn jest introwertykiem i też nigdy nie był wylewny. córa za to jest bardzo otwarta i od naprawdę dawna ( a ma dopiero 3 lata) okazuje nam czułość na milion sposobów. To, ze dziecko nie rzuca Ci się na szyję nie znaczy, że kocha mniej. MA po prostu bardziej wycofany sposób bycia :)

Gość gość
Mój syn jest tak wylewny tylko w stosunku do męża. Maja taki kontakt ,którego ja nie potrafię nawiązać,a bardzo się staram byśmy mieli też jakieś swoje sprawy i rytuały. Czasem mi przykro,ale cieszę się ze ma fajnego tatę.

Gość gość
dziewczynki sa chyba bardziej wylewne i takie przylemy niz chłopcy,sama mam synka tez mi mówi że kocha,przytula itp,ale na kolanach nie usiedzi sekundy w tulony

Gość Bajka1612
Moja Córeczka ma 4latka i bardzo często mówi, że mnie kocha (że bardzo mnie kocha); kiedyś powiedziałam Jej, " dobrze, że jest na świecie", a Ania "kupiła" to hasło i też często mówi mi to samo; jak wychodzimy z przedszkola, to wtedy jest najwięcej wyznań :) Nawet, jak Mąż wróci z pracy, to Mała częściej mnie okazuje czułość :) Uwielbiam te szczere wyznania :)

Gość gość
Pisałam wyżej o synu 2,9 miesięcy, poszłam do pracy jak miał 7 miesięcy ale karmię go piersią mamy super więź, choć jest wylewny do wszystkich bliskich tylko w mniejszym stopniu niż do mnie.

Gość gość
Mój 6 letni syn.nie mówi wprost ze mnie kocha ale sam z siebie czesto.daje mi buziaki i się pcha ba kolana i przytula sie. A,wieczorem to już wogole.... Zacjo corka jest mnie wylewka ma 10 lat ale czasem.zdazy jej się powiedzieć kocham cie i przytulic sie

Gość gość
Moja córka ma 6 lat i do tej pory jest taka wylewna. Przynajmniej kilka razy dziennie słyszę ze mnie i tatę kocha najbardziej na świecie :)

Gość gość
Moja córeczka ma 16 msc, szczerze? Pierwszy raz widze żeby dzieciątko tak się tuliło!! Ani u nikogo w rodzinie ani podobno z opowiadań mamy żadne dziecko tak nie robiło (ja i mój brat nigdy się do mamy nie przytulaliśmy chyba że byliśmy obłożnie chorzy :) ) pytam się nie raz szwagierki czy kogoś to ona mówi że jej dzieci mają sprężynki w tyłku:P . Moja córka też jest *****iwa, wszędzie włazi, ma jakąś manie wspinania się na wysokości, na stół krzesła szafki itp. ale: Moja córeczka potrafi przesiedzieć mi na kolanach 20 minut wtulone we mnie, zawsze jak ją przebieram po myciu jak stoi na przewijaku to gładzi mnie ręką po twarzy po czym robi mi tuli tuli i mówi aaa mamaaaa tuląc się swoim policzkiem do mojego policzka:) , często robi też tak w dzień, podbiega do mnie np. jak siedze na łóżku i kładzie mi głowe na kolanach i mamamamaama i tuli się mi do nóg. Uwielbiam ją:) jest strasznie kochana:)