Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boicie się?

Polecane posty

Gość gość

Czegoś lub kogoś? Dlaczego się boicie. Ja boję się ludzi, szczególnie tych pewnych siebie, boję rzeczy na które nie mam wpływu, smierci sie cholernie boje i przewleklych oraz smieryelnych chorob. Boje sie tez np szukac pracy, boje sie żyć. Boję się Boga. Bardzo się obawiam tego, że swoje życie spędzę nudno, nieciekawie i nieszczęśliwie. Czyli boję się chyba wszystkiego. A dlaczego? Bo moja psychika jest rozchwiana, tak przypuszczam.

Gość gość
jedyne czego sie boje to tego ze oddam slabszemu znam swoja sile nie musze jej sobie udowadniac

Gość gość
boję się że trafię pod most

Gość gość
Boję się, że skoncze pod mostem. Boję się, że nigdy nie wyjde z depresji i będe taka "martwa" już do konca życia. Boję się, że nie spotkam już pewnego chłopaka nigdy.. Boję się dziewczyn. Boję się, że do niczego się nie nadaję. Boję się, że jeśli nawet poznam kogoś, jeśli będe miała chłopaka czy przyjaciół to wróci moja dawna koleżanka i oni zostawią mnie dla niej.. Boję się ubierać ładnie, żeby ktoś nie pomyślał że jestem głupia. Boję się nosić sukienki, malować mocniej, wychodzić bez czapki czy kaptura. Boję się ludzi.Boję się być w miejscach publicznych, gdzie jest dużo ludzi. Boję się, że ktoś znowu mi powie, że wyglądam jak dziecko a nie kobieta. I że będe się tak czuła do konca życia. Boję się, że skoncze samotna pod mostem. Boję się, że nigdy nic nie przeżyje w życiu Boję się, że będe żyła w tym strachu do końca życia

Gość gość
Pająków, duzych psów, ruchu ulicznego (samochodow), ludzi ktorzy krzycza lub kłócą sie. Tego ze zostane sama i nikt nie bedzie mnie kochal.

Gość gość
boję się śmiertelnych chorób i śmierci. damn it. 'co mnie spotkało, was nie ominie'