Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarek_98_

Hej, mam mały problem

Polecane posty

Gość Jarek_98_

Witam od jakiegoś czasu mam jakieś białe bruzdki pod penisem, niewielkie jest ich ok 6, czy to coś poważnego i czy mogę tym zarazić partnerkę ?? Myślę że te bruzdki wyskoczyły mi latem, nie swędzą ani nic, więc się tym nie przejmowałem aż do teraz, poznałem fajną dziewczynę, chciała ze mną uprawiać seks, lecz ja odmówiłem, ponieważ bałem się że te białe kropeczki lub inaczej ująć krostki, gdyż tak wyglądają mogą być zaraźliwe i mimo zabezpieczenia, mógłbym zarazić dziewczynę jakimś paskudztwem, dlatego wolę się zapytać moze ktoś miał ten problem lub coś podobnego ?

Gość Jarek_98_
No chciałbym pójść, niestety pracuję od samego rana do późnych godzin wieczornych, kiedy to lekarz przyjmuje do godz 16:00, wiem powinienem wziąc dzień wolny w takim razie, niestety to mi się nie uda gdyż wybrałem urlop na ubiegłe święta w grudniu, mój pracodawca nie przepada za ludzmi którzy chorują, także wolę nie brać dnia wolnego, bo musze iść jestem zdrowy, a na ten temat wole nie rozmawiać z takimi ludzmi jak moj pracodawca, bo to mogą być miliony spojrzeń na twoją twarz kolejnego dnia. Jest strasznym gagatkiem i mowi to co mu slina na język przyniesie takze moglby wygadać dalej co mi dolega i z czym musze isc do lekarza, wiem dziecinne rozumowanie z mojej strony, ale takie są realia. Dołacze parę zdjęć, może ktoś pomoże chociaż stwierdzić co to takiego, musiałem je robić zdjęcia w czasie erekcji gdyż na flaku nie widać tych bruzdek, no i telefon tez nie jest pierwszej generacjii więc przepraszam za jakość, jeszcze nurtuje mnie zaczerwieniona skóra przy żołędzi też nie wiem czy to normalne, http://pl.tinypic.com/view.php?pic=fjj2ms&s=8#.VL7E6yzDLCM