Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pomelooo

Okres co pare miesięcy

Polecane posty

Witam!! W kwietniu ubiegłego roku pierwszy raz dostałam miesiączki. na początku miesiączkowałam regularnie co miesiąc. wszystko zmieniło sie na początku wakacji. O lipca aż do listopada nie miałam okresu. W listopadzie trwał on może2-3dni. Od tamtego czasu znów go nie mam. Dodam że mam przypuszczenia że może to miec związek z hormonami gdyz mój organizm produkuje wiele hormonu wzrostu, mam 15 lat i 187 cm!! Nie wiem co się dzieje, czy to normalne? :| poradźcie coś błagam nie chcę iśc do ginekologa...

Gość gość
W twoim wieku miesiączkowanie może występować dość nieregularnie,zdarza się też że okres zanika na pewien czas,wydaje mi się że na razie nie powinnaś panikować. Szkoda że nie napisałaś czy przed miesiączką odczuwasz bóle podbrzusza

Gość gość
ja z tego nie wyrosłam, mam 29 lat i okres co 3-4 miesiace

Gość gość
U mnie też zdarzają się okresy bardzo nieregularnie są to wprawdzie kilkudniowe odstępstwa ale krwawienia natomiast mam bardzo obfite,byłam z problemem u lekarza lecz on powiedział że ,,taka już pani uroda,, no i cóż wypada mi się do tego przyzwyczaić choć jest to dla mnie dość uciążliwa i niekomfortowa sytuacja.

Gość gość
Ja mam średnio okres co 1-1,5 miesiąca z pewnymi wahaniami, właściwie tak mam od zawsze, chciałabym, żeby to była moja uroda, ale lekarz straszy zespołem pco :(

Gość gość
chyba bd musiala isc do gina. to nie jest zabawa. chcesz miec kiedys dzieci? ja mialam nieregularny okres,bo mialam za duzo ormonow meskich i zespol policystycznych jajnikow. leczylam sie kilka lat hormonalnie az w koncu zaszlam w ciaze. twoj organizm moze zaczac wariowac i doprowadzic do powaznych konsekwencji. A gina wstydzic sie nie musisz. nie ty pierwsza i ostatnia