Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego on się tak zachowuje?

Polecane posty

Gość gość

poznaliśmy się kilka miesięcy temu, co nieco o sobie wiemy, nie spotkaliśmy się jeszcze w realu, więc znam go tylko ze swoich spostrzeżeń. wiem, że jest zwolennikiem gier komputerowych, z tego co wiem to grywa w niektóre, niekiedy rzadziej odpisuje, bo np. gra. studiuje, łatwo nie ma, bo sama widziałam kilka stron jego notatek. a że kierunek techniczny, to niezła jazda jest. nie pochodzi z mojego miasta, mieszka w akademiku, na weekendy wraca do rodziców. czasami rozmawiamy po pół dnia, czasami się nie odzywa przez 3 lub 4 dni. nie wiem z czego to wynika. widzę, że jest dostępny na fb, że siedzi na internecie, ale nie napisze. kiedyś napisałam do niego na fb, to odczytał po tygodniu, mimo iż był na fb, bo później wysyłał mi różne linki, także tak jakby olał moją wiadomość. z rozmowy naprawdę się dogadujemy, choć wyczuwam nutkę nieśmiałości. do tej pory nie padła propozycja spotkania, raczej mnie nie wypytuje. co robić? jak się zachować, przemilczeć czy działać?

Gość gość
odpuscic sobie

Gość gość
nie przeszkadzaj mu wiesz ze siedzi i gra na kompie!

Gość gość
czasami mysle czy nie przystopować, czy nie dac mu pola do dzialania, skoro chcialby mnie poznac to sam by zabiegal, ale boje sie że to jego niesmialosc jest tą barierą

Gość gość
Przez nieśmiałość nie odpisuje? Nie jest zainteresowany i tyle.