Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla mężczyzn, srebro koloidalne super lekiem na zapalenie żołędzi

Polecane posty

Gość gość

Miałęm wielokrotnie zapalenie zoledzi, wiele razy stosowalem leki sterydwe, inaczej nie przechodzilo. ale i tak zawsze wracalo jeden genialny lekarz polecil nastepujace leczenie wieczorem patyczkiem do uszu nawilzamy zakazone/zranione miejsce na penisie srebrem koloidalnym (trzeba wyrobic w aptece na recepte, kosztuje grosze) na dzien sypiemy zasypka alantan, bez recepty kiedys sprobowalem sama zasypka i nie zeszlo, wiec to w tym srebrze kolidalnym w formei plynu tkwi sekret oczywiscie trzeba powstrzymac sie od seksu (ewentualnue masturbacji) podczas leczenia, bo inaczej ranki nie chca sie zagoic (jeden lekarz, wybitny dermatolog twierdzil inaczej, to pokazuje, ze nie mozna na lekarzach do konca polegac) nie bede podawal nazwiska tego lekarza ktory przepisuje to srebro jak mi przepisal bylem sceptyczny, czy taki tani egtoztyczny plyn robiony na zamowienie w aptece bedzie skuteczny, spdoziewalem sie silnego sterydu, masci i ewntualnei antybiotyku doustnego, ale leczenie rekomendowane przez dojktora spisalo sie po prostu swietnie

Gość gość
A jak długo używałeś tego srebra??

Gość gość
Ja kiedyś kupiłam normalnie w aptece, w butelce, chyba pół litrowej czy 0,4, bez recepty..