Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość An_ulka

Depilacja laserowa Szczecin

Polecane posty

Gość An_ulka

Witam, moglibyście mi podpowiedzieć gdzie w Szczecinie można się wybrać na depilację laserową? Najlepszy gabinet, cena, efekty?

Gość gość
I ja sie pod tym podpisuje, zwłaszcza ze jesli chodzi o Szczecin i ten salon to jest to równiez mój numer jeden.Polecam bo kosmetyczki tutaj sa naprawde mega profesjonalne.

Gość gość
Ja jestem wybredna i wymagająca, już się na nich obrażałam, ale i tak wracam, bo nie znalazłam nic lepszego, ale w sumie to jestem bardzo zadowolona, bo dziewczyny mają doświadczenie w tym co robią.

Gość gość
I to jest własnie odpowiednie miejsce w Szczecinie. Juz nie raz własnei sie przekonałam o tym jak warto jest wybrać profesjonalny salon.

Gość gość
Ja byłam na depilacji laserowej nóg w Estetic (to jest teraz na Ku Słońcu). Najlepiej wybierać takie miejsca z polecenia bo inaczej można trafić na słaby sprzęt przez który może dojść do jakiś komplikacji. Ogólnie polecam to każdej kobiecie która ma spory problem z włosami. U mnie było tak że wieczorem się goliłam a rano już odczuwalnie odrastały. Czułam się przez to niekomfortowo głównie jeżeli chodzi o sprawy intymne. Teraz mam wreszcie spokój ;)

Gość Monika gość
ja mogę polecić, ale depilacje pastą cukrową, jak ktoś by potrzebował to mam osobę godną zaufania :)

Gość gość
An_ulka wybrałaś jakiś salon i czy zrobiłaś ta depilacje też szukam i nie wiem gdzie. może napiszesz o wrażeniach?

Gość An_ulka
Tak, wykonywałam już depilację laserową, jeszcze przed zeszłymi wakacjami ;)Poszłam za radą koleżanek i wybrałam Karboklinikę. Bardzo przyjemna atmosfera, na pewno jeszcze w tym roku tam wrócę :) Jeśli nie jesteś zdecydowana, to na prawdę polecam. Profesjonalnie wykonany zabieg z super efektem.

Gość gość
Najlepiej podzwonić po salonach i dowiedzieć się które oferują najnowsze lasery, najlepiej działające do depilacji laserowej. http://www.wydepiluj.pl

Gość gość
Ja robiłam depilację laserową nóg i pach w Image www.imageszczecin.pl na Maciejkowej. Postanowiłam spróbować pomimo tego że wcześniej naczytałam się że niektórym to nic nie dało. Jestem jednak naprawdę bardzo zadowolona z efektów i teraz myślę jeszcze nad depilacją bikini więc jak coś to napiszę jak było z efektami w tym przypadku.

Gość gość
Dla mnie to jest odpowiednie miejsce w Szczecinie. Juz nie raz własnei sie przekonałam o tym jak warto jest wybrać profesjonalny salon.

Gość Manaliza
Ja niestety nie mogę lasera, ale w Salonie Urody Gaja, zaproponowały mi dziewczyny alternatywę - zabieg epilfree, który daje porównywalne efekty, tyle... że w niższej cenie. Skorzystałam i jestem bardzo zadowolona, bo po 5-6 zabiegach prawie nie odrastają mi. :)

Gość gabryśka1992
Dzięki dziewczyny za polecenie miejsc. Jadę za tydzień z moją przyjaciółką na babski weekend i mamy w planach zadbać o siebie jak o królowe hahahaha :D Najpierw SPa w naszym hotelu Dana, a później chcemy własnie wybrac się na depilacje laserową, paznokcie itd. Zaszalejmy :-))))

Gość Nina888
polecam http://www.imageszczecin.pl/. Chodzę tam na laserowe usuwanie owłosienia i jestem już po kilku seriach. Jestem bardzo zadowolona bo powoli widzę efekty! Polecam każdej kobiecie z podobnymi problemami!

Gość gość
Ja na depilację laserową chodziłam do salonu kosmetycznego www.maestriaklinikaurody.com i polecam wam to miejsce. Salon jest naprawdę dobrze prowadzony i ma szeroką ofertę. Zawsze spotykałam się tam z miła obsługą, która profesjonalnie podchodzi do swojej pracy.

Gość gość
Korzystam z zabiegów depilacji laserowej nóg w Laser Delux w Szczecinie. Jestem bardzo zadowolona :) Jestem dokładnie po 4 zabiegu moja skóra jest gładka w niektórych miejscach włoski nie odrastają w pozostałych są dużo słabsze:) Rewelacja nie mogę się doczekać efektu końcowego :) https://www.laserdelux.pl/szczecin/depilacja-laserowa polecam. Pracują na laserze lighsheer !