Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia_mami

Ciąża, badania

Polecane posty

Gość Monia_mami

Jestem w piątym miesiącu ciąży i powoli myślę o pójsciu na badania prenatalne. Wolałabym mieć pewność, że z dzieckiem jest wszystko w porządku. Czy są tu jakieś dziewczyny, które robiły takie badania w Łodzi? Jestem spod Łodzi i nie mam zbytnio możliwości jechać gdzieś dalej. Wiem, że może to pytanie powinno iść na forum medyczne, ale medsos nie działa :(

Gość gość
A czy takie badania nie wykonuje się miedzy 12 a 13 tygodniem???

Gość gość
wykonuje sie pomiędzy 11-13, a potem między 18-22

Gość gość
ja robiłam takie badania u Pana Wojciecha Ałaszewskiego , on przyjmuje w łodzi na ul julii 2 :)

Gość Monia_mami
Dzięki serdeczne za odpowiedż :) jakie dokladnie badania pan doktor ci wykonywał? to moje pierwsze dziecko i jeszcze nie znam się zbytnio :)

Gość gość
wiesz co, ja też już ego wszystkiego nie pamiętam, ale na pewno był sprawdzany kąt twarzowy, akcja serca, czy dziecko ma zastawki w serduszki w porządku etc. No generalnie możesz sprawdzić, czy dzieciaczek jest zdrowy :)

Gość Monia_mami
I jak wyszły Ci badania? I jaki jest pan doktor? Bardzo boję się wszystkich wizyt u lekarza i to jest dla mnie bardzo ważne.

Gość gość
U mnie na szczęście wszystko w porządku. Dziecko zdrowe :) A pan doktor bardzo miły, uspokajał mnie wiele razy i ogólnie tak wspierał, myślę, że nie masz się co obawiać :)