Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość27

problem z krwawieniem z odstawienia

Polecane posty

Gość gość27

Witam. Bardzo proszę o poradę. Zażywam tabletki antykoncepcyjne od 1,5 roku. Krwawienie z odstawienia mam zawsze 4 dnia i wszystko chodzi jak w zegarku. Niestety ostatnio przechodziłam bardzo ciężką anginę ( łączenie miałam 3 antybiotyki, jeden 3dniowy i dwa 5dniowe). W drugim tygodniu zażywania tabletek dostałam krwawienia podejrzewam, że było to krwawienie z odstawienia przez te antybiotyki, wyglądało tak samo i trwało tyle samo. Za 3 dni kończę to opakowanie( minęło 5 dni od skończenia zażywania antybiotyków). I tu moje pytanie co mam robić, zrobić 7 dniową przerwę i czekać na krwawienie w 4 dniu o ile w ogóle się teraz pojawi w końcu wszystko zostało zaburzone, czy po raz pierwszy w życiu nie zrobić przerwy? Oczywiście zabezpieczam się teraz dodatkowo z partnerem. Proszę o porady! Z góry dziękuję!

Gość gość27
proszę o jakieś porady

Gość gość
Jedyna sensowna radą jest pójscie do lekarza. W tej sytuacji tylko lekarz może Ci powiedziec co masz robić

Gość brinharsipul1978nalbz
Witam. Bardzo proszę o poradę. Zażywam tabletki antykoncepcyjne od 1,5 roku. Krwawienie z odstawienia mam zawsze 4 dnia i wszystko chodzi jak w zegarku. Niestety ostatnio przechodziłam bardzo ciężką anginę ( łączenie miałam 3 antybiotyki, jeden 3dniowy i dwa 5dniowe). W drugim tygodniu zażywania tabletek dostałam krwawienia podejrzewam, że było to krwawienie z odstawienia przez te antybiotyki, wyglądało tak samo i trwało tyle samo. Za 3 dni kończę to opakowanie( minęło 5 dni od skończenia zażywania antybiotyków). I tu moje pytanie co mam robić, zrobić 7 dniową przerwę i czekać na krwawienie w 4 dniu o ile w ogóle się teraz pojawi w końcu wszystko zostało zaburzone, czy po raz pierwszy w życiu nie zrobić przerwy? Oczywiście zabezpieczam się teraz dodatkowo z partnerem. Proszę o porady! Z góry dziękuję! Jasne http://smartmobi.info/bbX2

Gość gość27
Niestety do lekarza idę w przyszłym tygodniu. A decyzję muszę podjąć w sobotę. Ponieważ w piątek przypada mi ostatnia tabletka z tego opakowania.