Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Hej, wariuję już i chcę się Was poradzić. Ostatni okres mialam 16 grudnia (wcześniej 15 listopada i 14 października), ciężko mi ustalić ile dni trwa mój cykl, bo różnie bywa. Tak czy siak, mięsiączka już powinna być, a nadal jej nie ma. W tym miesiącu kochałam się z mojm facetem, ale za każdym razem był to seks z prezerwatywą, a ponadto on nigdy we mnie nie skończył. Dodam też, że od ponad dwóch tygodni codziennie ćwiczę około 30-40min, to dla mnie nowość, bo wcześniej byłam kanapową kluchą, teraz postanowiłam się za siebie wziąć. Miałam też lekkie przeziębienie. Obserwuję objawy zbliżającego się okresu: rozdrażnienie, ból piersi, brzucha, czuję się generalnie jak tuż przed, a okresu nie ma... Co się dzieje? Pomóżcie! smile

Gość gość
Zrób test

Gość gość
może schudłaś za dużo ?

Gość gość
W ciągu 2 tygodni?

Gość gość
Schudłam jakieś 4-5kg. Zmieniłam trochę sposób żywienia, no i właśnie doszły te ćwiczenia, czuję, że bolą mnie mięśnie itp.

Gość gość
Skoro myślisz o ciąży to czemu nie robisz testu?

Gość gość
Wydaje mi się to mało prawdopodobne, ale jednak gdzieś tam w głowie pojawia się taka myśl. Ze stresu aż brzuch mnie teraz rozbolał ;) Czekam do piątku i robię test.