Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czekam za rozwiązaniem szczęśliwym

Polecane posty

Gość gość

hey dziewczyny jestem w 35tc mala się kreci strasznie w brzuszku, juz nawet zauwazylam pepek coraz nizej jestem drobna bo mierze 160 a podczas ciazy przytylam juz 25 kg, mała ma coraz mniej miejsca czy przez to moge urodzic wczesniej ? przed ciaza 43 a teraz mam juz 65 kg ponad nogi mi puchna

Gość gość
calkiem mozliwe ja corke urodzilam 2 tygodnie przed terminem

Gość gość
Ale grubas.Po co tyle wpyerdalasz?

Gość gość
a czy moja waga czyli jak duzo przytylam ma jakis zwiazek z porodem ? bedzie gorzej czy jak? jestem drobna z natury a brzuch juz duzy mała sie kreci nawet zauwazylam ze pepek mi coraz nizej schodzi

Gość gość
? nie jem duzo poprostu tyle przytylam taki mam organizm jem tyle co potrzebuje nie bede dziecka glodzic

Gość gość
Nieźle się zasapiesz przy takim tłuszczu

Gość gość
Nie będę dziecka głodzić hahahaaa uwierz mi,że ty je tuczysz:D

Gość gość
Ja jutro zaczynam 36 tydzień mały kopie tak że sikam pod siebie strasznie boli zgina mnie w pół we dnie w nocy.

Gość gość
www.MartynaG.pl - blogująca mama zaprasza na chwilkę relaksu :)

Gość gość
Ale 25 kg ? To zdecydowanie za dużo :( czy nie masz cukrzycy?

Gość gość
ale glupie jestescie, heheh, przeciez to nie zalezy od tego ile kto je, ja jem duzo naprawde i mam 9kg na plusie przy wzroscie 164 i poszlo mi tylko w brzuch, jestem w 38tc a lezala ze mna kobietka ostatnio w szpitalu gdzie myslalam ze przyszla rodzic a ona w 22tc byla :D wiec to nie ma reguly a prawie nic nie jadla

Gość gość
wiesz co nie wypowiadaj sie lepiej. wolalabys zebym caly czas glodowala ? dziecko nie jest az takie duze miesci sie w normach. jak jestem glodna to poprostu ide cos zjesc i tyle nie zmuszam sie do jedzenia

Gość gość
nie mam bo miałam robione wyniki, zawsze bylam taka drobna a teraz kawal babki ze mnie hehe :) i nie zmuszam sie do jedzenia poprostu sie nie zagladzam jem to na co mam ochote

Gość gość
Tylko pytanie ile jesz?Za dwudziestu?

Gość gość
nie mam bo miałam robione wyniki, zawsze bylam taka drobna a teraz kawal babki ze mnie hehe :) i nie zmuszam sie do jedzenia poprostu sie nie zagladzam jem to na co mam ochote

Gość gość
nie, normalnie jem obiad kolacja i nawet nie duze porcje poprostu moj organizm tak przyswaja i mało ruchu mam to pewnie dlatego tak szybko przybieram na wadze, corcia nie jest ani za mala ani za duza wiec prosze mi nie wmawiac ze jem za dwudziestu

Gość gość
Tak,tak,tak....a kilogramy biorą się z powietrza.Weź już przestań zmyślać.Nie chcę cię zmartwić ale te wszystkie czynniki ,które tu wymieniłaś nie są oznakami rychłego porodu więc w najgorszym wypadku zostalo ci jeszcze siedem tygodni a w najlepszym 3.Jedząc tak jak do tej pory masz szansę dobic do 30 kg.Powodzenia

Gość gość
a co z obnizaniem brzuszka? ile czasu przed porodem ?

Gość gość
Mi obniżył się w 37 tygodniu. Mały też się strasznie wierci. Jestem ciekawa kiedy urodzę. Nie chciałabym przenosić ciąży...