Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż chce abym usunęła!

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy obecnie bardzo biedni ja straciłam pracę i on też. Rodzice nam nie pomogą. On z domu dziecka, a moi rodzice w Polsce (piszę ze Szwecji) on karze usunąć bo nie mamy pieniędzy. Nie wiem co mam zrobić. Kocham go ,ale nie potrafie zabić WŁASNEGO dziecka ! On mówi że mamy jeszcze czas itp Mamy po 29 i 34 lata Pomożcie! Pozdrawiam !

Gość gość
ale w czym mam Ci pomóc ?

Gość gość
co myslicie co mam zrobic ?

Gość gość
Nie zabijaj dziecka!

Gość gość
nie usowaj to moze byc jedyne dziecko na ktore masz szanse, nie wiesz co bedzie za kilka lat mam wiele kolezanek ktore zaszly jako mlode i dzis tylko to jedyne dziecko maja bo potem zdrowotnie lub inne przyczyne nie daly rady, po aborcjii trudniej o kolejne dziecko wiem to z wlasnego doswiadczenia, mam zrosty i ronie kolejne ciaze, poza tym uwierz mi jak bedzie dzicko to zawsze dacie rade

Gość gość
Nie rób tego bo będziesz żałować do końca życia jakbys to zrobiła.W Szwecji znajdziesz pomoc tylko poszukaj.

Gość KingaStefankaFanka
Mąż ci każe, nie karze :) Karał Cię będzie dopiero jak na to zasłużysz :) Mam nadzieję, że skorzystasz z mojej pomocy i nie będziesz pisać bredni bez sensu

Gość gość
Fajnego masz meza! Nie ma co! Nierob p********y. Teraz to powinien Cie pocieszac, ze dacie rade itd. Od 6:00 do nocy powinien d**e ruszyc i pracy szukac. Od knajpy przez sklepy, budowle do biur! Wszystko jedno co! Nieudacznik morderca.

Gość gość
tabletka po

Gość gość
Idz do poloznej i opowiedz o waszej sytuacji ona ci pomoze nakieruje na odpowiednie instytucje- socjal pomoze papiery wypelnic itd. Chyba ze nie macie obydwoje personnummer'ow

Gość gość
Jesli pracowalas przed ciaza naleza ci sie pieniadze z fk

Gość gość
jasne, nie zabijaj...samo z głodu umrze :/ Myśl głową, nie macicą, nie stać was na dziecko

Gość gość
A masz szanse na prace lub dostajecie zasiłek dla bezrobotnych i dostalibyście benefity na dziecko?

Gość gość
Myśle ze on ma szanse na pracę bo za dwa dni ma umówione spotkanie . Ja też postaram się poszukać jakiejś pracy.Chciałabym urodzić ,lecz boję się ...:( Z jednej strony nie chce stracić dziecka, z drugiej Jego ..:( Porozmawiam z nim jeszcze , nawet dziś

Gość gość
Nie usuwaj dziecka. Błagam!! :( Jak mnie bolą takie tematy

Gość gość
Nie zabijaj dziecka. Będziesz mieć wyrzuty sumienia do końca życia

Gość gość
A później tez cie będzie bolalo jak dziecko z glodu będzie przymieralo? Rozumiem ze pomożesz autorce finansowo?

Gość gość
Tak. Koleś ma zapierdalać od rana do nocy za grosze, bo jakiś zasrany gówniarz musi przyjść na ten i tak już przeludniony padół :o A potrzeby jego i żony już się nie liczą, bo tylko plod ważny. Później płacz bo brak kasy, i wszyscy wyzywają od pasożytow. :)Najlepsze te idiotki co błagają, haha, przecież codziennie na świecie jest masa zabiegow aborcji. Gdyby uwalonych bachorów się nie usuwało, musielibyśmy już kolonizować inna planetę. Myślenie nie boli.