Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 40 lat i mega temperament zastanawiam sie czy nadal on bedzie taki

Polecane posty

Gość gość

gdy bede miala 60 lat ?Lubie wszystko nawet 3 razy dziennie codziennie jak facet wytrzyma.

Gość gośćKrzysztof
Ja też tak mam. Może się spotkamy

Gość gość
JW. nie na temat sie wypowiedziales

Gość gość
A skad jestes i ile lat masz

Gość gość
A ja się zastanawiam czy ktoś taki czuje się tak wyjątkowy,że musi temat zakładać.;-) Nie jesteś wyjątkowa,a to czy twój partner wyrobi jest jakby waszym problemem.Powinnaś korzystać,jeśli na razie mu staje,a nie zaśmiecać forum.

Gość GrzesiuGrzesiu
ja też mogę codziennie ,ale już żonie starcza 2-3 razy tyg. ja 42 ona nie ma jeszcze 40 ,najlepiej rano ,wtedy niesamowity power jest.

Gość gość
Nie będzie,nie bój żaby

Gość gość
Do GrzesiuGrzesiu:tylko pozazdrościć twojej żonie, mam tle lat co ona,mój mąż tyle co ty,jemu wystarcza od czasu do czasu,ja mam chęć codziennie, szczególnie z rana,cóż począć?

Gość gość
gość dziś gdy bede miala 60 lat ? Nie będzie. Za kilka lat, jak rozpocznie się proces menopauzy, libido będzisz miała na poziomie lamperii, rozwinie się atrofia pochwy, nawet litr lubrykatu nie pomoże, zaczniesz łysieć androgenowo a o obwisłą skórę przypominającą pergamin będziesz się cały czas potykała. Straszny los czeka ryczące 40. Z rozpieprzonego poczucia własnej wartośći będziesz układała puzzle. Mężczyzna musi trzymać się z daleka od nałogów, dbać o dietę, regularnie uprawiać sport, stosować suplementację w celu utrzymania poziomu testosteronu i w wieku 60 będzie wyglądał jak Adonis bujający na sztywnym fiucie 18-nastki. Niewiele czasu Ci zostało.

Gość gość
MINIE CI, WSZYSTKO MIJA KOCHANA

Gość gość
uprawiać sport, stosować suplementację w celu utrzymania poziomu testosteronu i w wieku 60 będzie wyglądał jak Adonis bujający na sztywnym fiucie 18-nastki. a sikał będzie pół dnia bo prostata :)

Gość gość
a sikał będzie pół dnia bo prostata usmiech.gif LOL. Szanowna Pani chyba nie ma pojęcia o wpływie beta-sitosteroli i fitosteroli na blokowanie rozrostu gruczoły krokowego.

Gość GrzesiuGrzesiu
do gość (ówa)19*55 ale czego tu zazdrościć? kiedy rano najczęściej nic z tego... żona zaspana i marudna kiedy ją atakuję :-) czasami gdy tak sobie śpi odwrócona tyłkiem ja się przysuwam do tyłeczka i już momentalnie gnat ma spodenki rozpierdzie..ć ,muszę się nieźle gimnastykować aby powoli się rozbudziła a wtedy- łomatko !

Gość gość
Oj Grzesiu, nie wiesz, że rano śpi się najlepiej :)

Gość gość
ja moge naprawde duzo od mlodych lat,z poczatku sobie samej radzilam ,z czasem mialam facetow i z kazdym to bylo codziennie kilka po kilka razy,teraz moge jeszcze wiecej codziennie mysle o sexe ,przed snem tez o sexe mysle ,czy to normalne? by zawsze miec ochote ? w okresie 2 i 3 dzien stram sie nie kochac ale jak tu odmowic jak mam faceta co ma 18cm :-) ;BOJE SIE Z NIM ZWIAZAC ON MOZE TEZ TYLE CO JA JEST 5 LAT STARSZY STOI MU WCIAZ ,czy zostanie na stare lata chociaz 50% naszego libido,boje sie bo ejst mi teraz super i nie wyobrazam sobie jak mozna bez sexu zyc.

Gość gunssyniro1972idiqi
W umyśle kryją się pułapki niczym w średniowiecznym lochu -cuchnące zapominki, cele o butelkowatym kształcie wykute w skale, z zapadnią na górze. Nic stamtąd się nie wydostanie. Trzęsienie ziemi, zdrada strażników i iskry pamięci zapalają trujące gazy: stwory więzione przez długie lata wylatują na wolność, gotowe eksplodować bólem i popychać nas do gwałtownych czynów... W umyśle kryją się pułapki niczym w średniowiecznym lochu -cuchnące zapominki, cele o butelkowatym kształcie wykute w skale, z zapadnią na górze. Nic stamtąd się nie wydostanie. Trzęsienie ziemi, zdrada strażników i iskry pamięci zapalają trujące gazy: stwory więzione przez długie lata wylatują na wolność, gotowe eksplodować bólem i popychać nas do gwałtownych czynów... Jasne http://immo.tw/1

Gość wieseksmirdzoncy
To tsza pic wywar z kocomientki i psiego smalczyku

Gość phanohebtork1980svnrh
W umyśle kryją się pułapki niczym w średniowiecznym lochu -cuchnące zapominki, cele o butelkowatym kształcie wykute w skale, z zapadnią na górze. Nic stamtąd się nie wydostanie. Trzęsienie ziemi, zdrada strażników i iskry pamięci zapalają trujące gazy: stwory więzione przez długie lata wylatują na wolność, gotowe eksplodować bólem i popychać nas do gwałtownych czynów... W umyśle kryją się pułapki niczym w średniowiecznym lochu -cuchnące zapominki, cele o butelkowatym kształcie wykute w skale, z zapadnią na górze. Nic stamtąd się nie wydostanie. Trzęsienie ziemi, zdrada strażników i iskry pamięci zapalają trujące gazy: stwory więzione przez długie lata wylatują na wolność, gotowe eksplodować bólem i popychać nas do gwałtownych czynów... Jasne http://immo.tw/1 Jasne http://p2p.gs/epPf