Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynka86

Czy to moja wina?

Polecane posty

Gość Cytrynka86

Pisałam od 7 miesięcy, codziennie z pewnym facetem w Internecie. Nasze rozmowy były bardzo intymne, zbliżyliśmy się do siebie. Zaangażowałam się w tę znajomość. Dzieli nas 80 km. Nalegałam na spotkanie, ale on ciągle wykręcał się pracą, brakiem pieniędzy na dojazd itp. W końcu doszło do jednego spotkania, ale było ono bardzo krótkie. Potem nadal pisaliśmy ze sobą, czułam z nim swoistą więź. Nalegałam na spotkania, randki, rozwijanie znajomości w realu. Któregoś dnia on chciał mi zrobić niespodziankę- przyjechał bez zapowiedzi, a mnie nie było w domu i w dodatku miałam wyłączony telefon :( Gdy się o tym dowiedziałam, natychmiast do niego napisałam i wyjaśniłam, dlaczego mnie nie było, przeprosiłam za wyłączony telefon...ale on rozmawiał ze mną tylko zdawkowo i od tego czasu przestał do mnie pisać :( Jestem tym załamana :( Nic mi się w życiu nie udaje :( Czy to moja wina, że on przestał pisać?

Gość gość
nie twoja wina:)

Gość gość
no coś ty, jeśli się jedzie tyle kilometrów to się anonsuje taki zamiar

Gość Cytrynka86
W dodatku, gdy próbowałam go udobr***ać po tym zajściu, to między słowami rzucił mi taki tekst: ''Twoja strata'' :(

Gość gość
jeszcze go przeproś za to, że żyjesz

Gość Cytrynka86
up

Gość gość
A znasz jego przeszłość? Jacy są jego rodzice? Czy jakaś dziewczyna go kiedyś skrzywdziła? Ile miał dziewczyn w ogóle? w jakim wieku jesteście?