Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polip endometrium macicy

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was to miała? Jak to było rozpoznane i leczone? Dziś lekarz po kontrolnym badaniu usg do pochwywym poinformował mnie że widzi polipek że mam zgłosić się za miesiąc i jeśli nadal będzie po okresie to trzeba będzie go usunąć. Nie mam żadnych niepokojących objawów, mam jedno dziecko i chciałabym mieć kolejne. Mam 28 lat. Bardzo się martwię :-(

Gość gość
u mnie w ciazy znalezli polipa na szyjce i lekarz kazal przyjsc 3 mies po porodzie, juz 3 mies minelo na razie nie mam czasu sie tym zajac, polip to nic wielkiego oni to usuwaja, moj ojciec mial w nosie

Gość gość
Ja Miałam polip endometrialny nie miałam żadnych objawów dopóki nie próbowałam leczyć się z przeziębienia w trakcie miesiączki polopiryna complex po jej zażyciu zgodnie z ulotka dostałam bardzo silnego krwotoku wtedy okazało się że to polip ... został usunięty poprzez wylyzeczkowanie jamy macicy od tamtej pory (a było to 2 lata temu) nic się nie działo choć znów od pewnego czasu czuje ze coś jest nie tak chyba pora wybrać się do lekarza bo niestety polipy mają tendencję do odnawiania się

Gość gość
Nie martw się na zapas bo w większości małe polipy zluszczaja się wraz z błona śluzową w trakcie @ najczęściej nawet o nich nie wiemy :)

Gość sangversena1972iejkv
u mnie w ciazy znalezli polipa na szyjce i lekarz kazal przyjsc 3 mies po porodzie, juz 3 mies minelo na razie nie mam czasu sie tym zajac, polip to nic wielkiego oni to usuwaja, moj ojciec mial w nosie Jasne http://enhat.ch/m

Gość gość
moja znajoma dlugo miala polip dopiero przy okazji cesarskiego ciecia lekarz postanowil usunac go.