Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On się starał. Ona olewała. On odpuścił. Ona pokochała.

Polecane posty

Gość gość

I co zrobić... jak już wszystko skończone..

Gość gość
nie dostrzegałam tego że on się starał i teraz oddałabym wszytko żeby cofnąć czas.

Gość gość
Teraz jesteś sama i idealizujesz przeszłość. Tyle w temacie.

Gość gość
to znaczy?

Gość gość
Wściekałam się na mojego chłopaka, ale gdy nie widziałam go miesiąc czasu to mi przeszło i sobie myślałam, jak to będzie fajnie jak znów się zobaczymy. Tęskniłam i myślałam tylko o dobrych chwilach. Tylko, że jak się spotkaliśmy to klapki z oczu mi spadły... Często tak jest.

Gość gość
A u mnie bylo odwrotnie

Gość gość
on ją kochał, ona go kochała a wszyscy ją róhali

Gość gość
Ojjj tez tak mam... :( Tylko nie wiem czy on jeszcze cos do mnie czuje bo ma jakas dziewczyne... Pewnie juz nic nie czuje

Gość gość
dzisiaj poprosiłam go o spotkanie... zajęty przez całe ferie.. już się nie mam co łudzić ;/

Gość gość
Ja nie olewałam, ale też nie chciałam by to od razu była znajomość jako "para" a on od razu to tak traktował, ja nie jestem z tych co sie szybko zakochują, teraz cały czas piszemy do siebie, żartujemy ale martwi mnie że ostatnio był chory jak mielismy sie spotkać a potem miał jakąś imprezę o której sobie przypomniał , no ale cały czas pisze, że chce sie spotkać..mamy inne tempo po prostu i nie wiem co z tego wyjdzie

Gość gość
Dokładnie tak miałam ze on sie starał ale byliśmy przyjaciółmi po jakims czasie stwierdził że nic z tego i tak nic nie bedzie wiec odpuścił a wtedy ja zrozumiałam ze go kocham.. niestety on juz nie chce a ja nie umiem o nim zapomnieć...

Gość gość
to trafiłyście na dupków

Gość gość
Psychopata nie umie zapomnieć? Uważaj na psychopate jest zdolny do najgorszych dewiacji i zwyrodnien, to chory czlowiek

Gość gość
pozostała pustka i sam nie wiem co prawdziwe co nie bo 5min rozmowy nawet nie byłem wart... :( x Przykro było żurawiowi, Że samotnie ryby łowi. Patrzy - czapla na wysepce Wdzięcznie z błota wodę chłepce. Rzecze do niej zachwycony: "Piękna czaplo, szukam żony, Będę kochał ciebie, wierz mi, Więc czym prędzej się pobierzmy." Czapla piórka swe poprawia: "Nie chcę męża mieć żurawia!" Poszedł żuraw obrażony. "Trudno. Będę żył bez żony." A już czapla myśli sobie: "Czy właściwie dobrze robię? Skoro żuraw tak namawia, Chyba wyjdę za żurawia!" Pomyslała, poczłapała, Do żurawia zapukała. Żuraw łykał żurawinę, Więc miał bardzo kwaśną minę. "Przyszłam spełnić twe życzenie." "Teraz ja się nie ożenię, Niepotrzebnie pani papla, Żegnam panią, pani czapla!"

Gość gość
Proszę panów o wypowiedzi czy któryś z was staral sie o dziewczynę aż w końcu odpuscil bo wiedział ze nie ma szans albo sensu. I czy później ta dziewczyna zrozumiala ze mu zależało?

Gość ahillahus

on zajebal jej w morde, ona skonczyla na oiomie