Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćKamila

Pies w pampersie, błagam o pomoc!

Polecane posty

Gość GośćKamila

Mój pies dostał paraliżu kończyn, prawdopodobnie przestawił mi się krąg/dysk. Ma dyskopatię. Od dwóch dni ma pampersa, nie trzyma moczu. Czytałam że często paraliż nie ustępuje, jednak są dobrzy specjaliści którzy potrafią nastaić przestawione kręgi czy dyski, np doktor weterynarii Sekula z Wrocławia (pieski odzyskują czucie) Pytanie brzmi: czy ktoś z Was zna dobrego specjalistę na terenie małopolski? W grę wchodzą też okolice BIelska-Białej. Bardzo proszę! jestem z małego miesteczka, tu powiedzieli mi że pies prawdopodobnie chodzić nie będzie i do uśpienia. Nie chcę się z nim żegnać, proszę!

Gość gość
Podstawa to zdjęcie, mając takie mogłabyś sie skonsultować z innym wetem Poszukaj forum miau pl, tam po zalogowaniu mozes poprosić o konsultacje bezpłatna, wrzucić badania, zdjeciacia itp Polecam doktora J arka Krakvet

Gość gość
kochamy zwierzeta to normalne powiem ci szczerze szkoda twoich pieniedzy na zabiegi to jest bardzo skomplikowana operacja i nie masz gwarancji dobrze by bylo sie pogodzic z tym ze twoj piesek juz nie bedzie zdrow.

Gość hau hau woof
Znam dobrego weterynarza z BB. Nie wiem czy specjalizuje się w tych sprawach, ale jest profesjonalny i naprawdę lubi swoją pracę i oczywiście zwierzaki. Jest komunikatywny i nie uważam, aby był drogi. Nie jest zdziercą. (33) 810-86-88 BB Przychodnia Weterynaryjna Medvet Plus Wojciech Toczek Bardzo Wam współczuję, pieskowi i Tobie.

Gość gość
Słyszałam kiedyś o psie, który też już miał nie chodzić i dali mu zastrzyki z witaminą B (nie pamiętam dokładnie jaką B, może B12) i udało się. Nie wiem tylko czy mu nastawiano dysk ale zastrzyki pomogły.