Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety są najbardziej atrakcyjne podczas dni płodnych

Polecane posty

Gość gość

Tak dziś przeczytałam w jakimś artykule : D Dziś zaczął mi się okres , w sobotę idę na urodziny mojego znajomego, będe miała 4 dzień okresu , do tego idzie ze mną pewien poznany niedawno znajomy , to będzie w sumie nasze drugie spotkanie , może te feromony które się podobno wydzielają w dużej ilości podczas okresu , jakoś pomogą : D

Gość gość
dni płodne przypadają na średnio 14 dzień licząc od końca cyklu - jeśli masz cykl 28 dniowy to owulacja książkowo wypada 14 dnia plus minus 2 dni a nie w czasie okresu.... I to prawda mój wieloletni prtner zawsze mi mówi że jakaś ładniejsza jestem i pyta czy mam owulacje i zawsze mam w tym czasie mniej więcej. A przed samym okresem jest odwrotnie - kobieta jest najmniej atrakcyjna.

Gość gość
No więc mam nadzieję,że podczas 4 dnia okresu będe wyglądać lepiej :D Bo rzeczywiście teraz przed okresem jakoś tak gorzej wyglądałam. A tak sie martwiłam że miesiączka wypada mi na imprezę, jak widać to jednak plus

A ja czytalam cos innegi, ze podczas okresu kobiety wydaha sie byc bardziej atrakcyjne. I to tez zauwazylam u siebie, ze w te dni zawsze sie trafia najwiecej adoratorow, najwiecej zaczepek.

Gość gość
oo a to ciekawe bo przecież przed okresem następuje gwałtowny spadek hormonu - u mnie zawsze jest przed dramat na twarzy, skóra mi się przetłuszcza bardziej - mam więcej krostek i generalnie skóra taka szara natomiast w dni płodne cera mi promienieje już to zauważyłam dawno temu sama - w sensie sama sobie bardziej się pdobam.

Gość gość
to prawda z kobieta przd okrse w 12 dzie okresu gorzeej wyglada, al zauwazyla ze w pierwszy dzienn okresu ,drugi ..faceci jak psy ,ogladaa sie, dziwie patrza tak jakby cos czuli.

Gość gość
no i z puntu ewolucyjnego - to raczej w dni płodne kobieta powinna zdecydowanie bardziej przyciągać mężczyznę z wiadomych powodów...

no ja tez w czasie okresu czuje sie brzydsza, wlosy jakies gorsze, cera gorsza i zawsze mam wrażenie że sie bardziej poce i tak dalej, napeczniala sie czuje bo woda sie zbiera. A wlasnie wtedy najbardziej na mnie leca. Czytalam ze w czasie owulacji kobieta jest mniej przystepna (i mezczyzni to wyczuwaja) zeby nie sprowokowac agresywnych zachowan mężczyzn zeby ewentualna ciaza byla z przez nia wybranym partnerem a nie g****icielem. Tak kiedys czytalam.