Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mylam sie od soboty !!!

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co sie ze mna dzieje :( siedze w domu sama mam wolne w pracy nie moge sie pozbierac :( siedze przed kompem albo ogladam tv :O na dwor wychodze tylko na 10 minut z psem :O 4 razy dziennie :O jutro mam wizyte u lekarza zaraz ide sie wykapac,ale nie chce mi sie strasznie.mozecie mnie zwyzywac,ale ja nie mam na nic sily ani checi jestem strasznie smutna i zdolowana zyciem :(

Gość trzymam kciuki za ciebie
kotku, głowa do góry!!!

Gość gość
dziekuje musze dzis sie ogarnac jutro mam wizyte u lekarza od soboty a wygladam tragicznie brwi nie zrobione ,zarosnieta :O musze sie ogarnac no musze tyle problemow juz mi sie zyc nie chce :(

Gość gość
Mam podobnie. Zresztą ceny wody tak idą w górę że aż się człowiekowi nie chce myć. Gdybym miała codziennie się kąpać i myć włosy to bym chyba za wodę płaciła 300 zł ... a pensja min 1200 ...

Gość gość
nastaw sie pozytywnie,co ma mowić ten co jeździ na wózku albo jest niewidomy ??? zamien sie z nim

Gość gość
wiem,ze inni maja gorzej :( ale u mnie tez nie jest jakos super mam 28 lat nigdy nie myslalam o dzieciach prawde mowiac nie spotkalam kogos odpowiedniego.Jutro ide odebrac wyniki krwi bla,bla lekarz podejrzewa zespół policystycznych jajnikow.Tak czytam o tym i wiem,ze nie jest latwo zajsc w ciaze ,i ,ze powinno to sie zrobic szybko w miare nie czekac dlugo.a ja lata bralam tabletki i nie zauwazylam zmian w okresie itd dopiero jak je odstawilam okres zacza szalec.I dlatego poszlam do lekarza po diagnoze co jest nie tak.Nie mam teraz nikogo dzieci chcialabym miec moze grubo po 30 tce ,ale jak widac nie bedzie mi to dane.

Gość gość
Ta tabletki to syf, one wlasnie niszczą kobietom zdrowie, przez co potem lekarze mają niezly zarobek bo kobiety muszą sie leczyć na różne choroby wywolane tymi pigulami, i przepisują im leki dzieki czemu mafia farmaceutyczna ma niezly zarobek, najpierw na pigulkach a potem na lekach na choroby ktore biorą sie od brania pigułek. Zniszczylas sobie uklad hormonalny i teraz będą ci przepisywac leki na zespol pol. Jajnikow i tak oni robią kase :-(

Gość gość
jakie problemy?

Gość gość
Głowa do gory ,ogarnij się ,kazdy ma swoj krzyż lub bedzie miał.Zycie to nie pasmo szczęścia ,raz pod raz na wozie.Wszystko po to zeby nie bylo za nudno;-) Trzymam kciuki.Pozdro.