Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinowaGalaretka

od 12.01.2015 jestem na diecie dołączysz??tylko wytrwałe.

Polecane posty

Gość MalinowaGalaretka

od 12.01.2015 jestem na diecie dołączysz??tylko wytrwałe.

Gość MalinowaGalaretka
Trochę o mnie: Mama trzyletniego dziecka,29 lat;) waga 61kg ,161 cm-cel minus 8 kg (szczuplutkie uda i szczuplutki brzuch) (daje sobie czas do około 15 marca a jak się nie uda tzn,że dawałam ciała i nie byłam wytrwała;) ) pomiary też mam zrobione i bardziej nimi się bedę sugerować jak wagą.Na razie się nie ważę ani nie mierze-ostatnio jak się mierzyłam to trochę w brzuchu zleciało. Dziś dostałam dni kobiece więc się wstrzymuje już w ogóle 26 stycznia wprowadzam jako wspomaganie diety suplement diety TLF ćwiczyć bede minimum 20-30 minut dziennie ,przed wczoraj miałam pierwszy trening i wczoraj zakwasy;) od razu uprzedzam,że nie jestem typem osoby co cały dzień spędza przed komputerem i jak nie odpisuje tzn,że jestem nieobecna teraz akurat piszę z komputera ale wieczorami głównie jestem na tel. Zapraszam do wspólnego dietkowania-wiosna tuż tuż żeby nie było na ostatnią chwilę a chwilę wstecz można było osiągnąć cel;) ps.wiem,wiem jest temat o SB ale aktywność nie jest powalająca.

Gość MalinowaGalaretka
Pierwszą cześć postu musiałam wyciąć kurcze coś mnie jako spam brało;) W pierwszej części było,że będziemy pod koniec dnia pisać menu,o wpadkach też można pisać bo każdemu się zdażają i że ja jestem na diecie plaż południa.