Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To było waszym zdaniem chamskie?

Polecane posty

Gość gość

jak facet mnie tak napisał " mam nadzieja, że zajmiesz sie mna teraz jak nigdy zadna kobieta dotad, licze na to usmiech.gif "- sypiamy juz ze soba i w sumie czesto piszemy o seksie, przesadzam czy nie?

Gość gość
Eee tam chamskie:) Dwuznaczne. Może się to odnosić do seksu, a może się odnosić ogólnie do waszego związku. Nie napisał ci, że chce, abyś wzięła do ust po same jajka i łykała, albo że chce anal, czy oczekuje sadomacho z tobą w roli dominy:)

Nooooo raczej nie jest to miłe bo wyglądam jakby Cię porównywał do byłych :) ale z drugiej strony mógł nie mieć niczego złego na myśli, faceci bywają mało kumaci jeśli chodzi o taką dyplomację :p

Gość gość
no wlasnie watpie zeby celowo chcial mi sprawic przykrosc , czy ponizyc... ale nie odebralam tego zbyt fajnie z drugiej strony

Gość gość
trochę też dziwne, znaczy że co, że teraz tak się nim nie zajmujesz?

Gość gość
niby nie że dla niego liczy sie tylko wlasna przyjemnosc bo pisał jeszcze jak sie zajmnie mna ;) ale bardziej mi chodzi o to ze to zabrzmialo jakbym sie nie dosc starala czy cos, moze nie mial nic zlego na mysli, tylko tak palnal, nie wiem...

Gość gość
nie przejmuj sie, faceci przewaznie nie zastanawiaja sie tak bardzo jak cos powiedziec dyplomatycznie :P pewnie nawet by sie nie domyslil ze uznalas to za chamskie

Gość gość
jesli z natury nie jest chamem to watpie zbey chcial cie tu jakos ponizyc, poprostu moze go podniecala taka rozmowa i tyle, mysle ze sie nie do konca zastanowil co pisal, nie ma co roztrzasac,kobiety za wielka wage przykladaja do slow