Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet moze sie spotykac z dziewczyna pol roku nic do niej nie czujac?

Polecane posty

Gość gość
ale ostatnio jak dałam mu takie ultimatum to zadzialalo jak lekarstwo....na tydzien ,ale jednak.tylko ne niego tez nie mozna krzyczec tylo trzeba byc chlodna i opanowana, niestety , nie wiem dlaczego on taki jest

Gość gość
a nie [prawda bo tydzien temu nie bylo wcale seksu choc on go bardzo chcial to bylam juz na niego tak zla ,że mu odmowilam choc on byc czuly itd

Gość gość
Wiesz co jest twoim problemem? To, ze ta sytuacja cie meczy, sama pisalas, ze w zaczynasz przez niego popijac i boisz sie, ze szkole zawalisz. Jesli chcesz marnowac czas na takiego roochacza, to twoja sprawa, tylko jak on znajdzie inna, to ty sie calkiem zalamiesz i bez psychotropow sie nie obedzie.

Gość gość
masz racje, ale ja nie bede na niego maranować ,ale nerwow . z czasem to zobaczymy. Tylko spokoj tutaj zadziala na moja korzysc , poprostu uznałam ,że bede szczesliwa z nim ,albo bez niego...bo ja juz nie mam sił na te nerwy mimo tego uczucia

Gość gość
w sumie czesto tak jest ,że jak facet wyczuwa ,że jak mi przestaje zależec to zaczyna sie starac. wiec uznałam ,że nie bede nawet udawać ,ale że faktycznie zacznie mi to zwisać, nie udalo sie to jeszcze w 100% ,ale dobrze mi idzie

Gość gość
ale juz tyle miesiecy marnujesz na niego czas i twoja sytuacja sie nie zmienia, mimo, ze go niby "postraszysz" . Szczerze, to ja nie wierze, ze cokolwiek mu napomkelas, ze tobie nie odpoiwada taki uklad, bo ty sie BOISZ, ze facet cie calkiem oleje!

Gość gość
Nie widzisz, ze facet Toba poprostu manipuluje???Poczytaj o manipulacji, to zauwazysz jakie mechanizmy wobec ciebie stosuje. Nie chodzi o zadne gonienie kroliczka, tylko nie chce stracic latwego ****adla na telefon stad staje sie milszy!!!

Gość gość
tu Ci napisałam dlaczego - dziś Łatwiej utrzymać ciepłym słówkiem pasującą relację, niż nawiązywać nową, gdzie musi pasować i panna a jej układ. Mało która kobieta zgodzi się na sex bez zobowiązań. Z natury to bardzo uwłaczające kobiecie, choć w naszych czasach wmówiono nam, że niekoniecznie. Facet, z którym zaplątałam się podobnie jak Ty, na wieść o tym, że dziękuję mu za relację, nagle zaczął dopytywać, co trzeba by zmienić, żeby wróciła. A mi już było szkoda i siebie i czasu. A Tobie dobrze radzę - daj sobie z nim spokój, bo będziesz żałowała tego czasu, który poświęciłaś na gościa, z którym życia nie spędzisz (wyobrażasz sobie gonienie króliczka na dłuższą metę ), a który Ciebie kopnie w zadek, jak znajdzie sobie taką, którą będzie chciał kochać nie tylko, wybacz, pukać.

Gość gość
ostatnim razem byłam na niego taka zła ,że zaczelo mi być wszystko jedno i nawet myslałam tak ,ze sie rozstaniemy ,ale wyszlo tak ,że on zaczal o mnie od tego czasu zabiegac, tylko teraz jest dobrze ,a boje sie co bedzie po jutrzeszym spotkaniu bo on ma dosc nieprzewidywalne reakcje po spotkaniach

Gość gość
boisz sie jutrzejszego spotkania, czyli przez tydzien cie olewa, ale ty dalej twierdzisz, ze on sie zmienil? Smieszna jestes....

Gość gość
A w sobote pisalas, ze nie gadaliscie kilka dni....no faktycznie poprawa...a jutro szybki numerek...i znowu tydzien ciszy...

Gość gość
Dziewczyno nie warto... jesteś mądra - ucz się na cudzych błędach. Powiedz, czy widzisz z nim przyszłość. Wyobrażasz sobie, żeby on powiedział: biorę Ciebie i tylko Ciebie wybieram na całe życie? Ile chcesz to ciągnąć? Niszczysz siebie. Jak wielkie spustoszenie robi ten związek dowiesz się dopiero, jak z niego wyjdziesz. Niektóre szkody mogą być już nieodwracalne. Nie krzywdź się. Jest tylu przyzwoitych facetów, a Ty nie musisz żyć ochłapami i namiastką.

Gość gość
do autorki Masz do niego uczucie a on...nie wiadomo...? zaspakajasz jego potrzeby... wszystkie w seksie...?

Gość gość
chcesz porady to odpowiedź...

Gość gość
Niestety może. Z wygody i z innych powodów.