Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na walentynki dla chłopaka

Polecane posty

Gość gość

macie już pomysły c o kupić swojemu chłopakowi z okazji walentynek?

jakiś upominek :-) wcale ni musi być to jakiś akcent koniecznie walentynkowy, kup mu zestaw kosmetyków, które zużyje albo perfumy :) czym on się interesuje? jakie ma hobby?

Gość gość
ja planuję kupić swojemu smartwatch ;) Nie bardzo znam się na elektronice, tata powiedział mi żebym kupiła tam gdzie on GPS czyli na allinside.pl. Wychodzi bardzo tanio, teraz nie mogę się doczekać przesyłki :D na bank będzie zadowolony

Gość gość
mój facet uwielbia adrenalinę ;) i wiem że bardzo chce się przejechać po torze takim wyścigowym samochodem. nie wiem czy nie wykupię mu przejazdu na autoprezent.pl bo ceny są bardzo fajne

Gość gość
A ja z moim ide do kina

Gość wertyka
Mam pomysł na wieczór we dwoje i seans filmowy z horrorami. Już się zaczęłam w nie zaopatrywać z filefox.pl . Prezentów w tym roku sobie nie robimy.

Gość TreleMorele1987
Jasne :D magiczny kubek: http://www.extrema.com.pl/o,5,74,kubki-magiczne-magic.html :) odgapiłam w sumie prezent od koleżanki, w zeszłym roku sama kupiła coś takiego chłopakowi i bardzo mi się spodobało. Mamy wiele wspólnych zdjęć, więc niech jedno mu towarzyszy na co dzień ;p

Gość gość
Może zrób prezent i jemu i sobie i kup coś do zabaw erotycznych? Dyskrecja pl ma fajne zestawy na walentynki w dobrych cenach. Sama kiedyś u nich kupiłam i mają bardzo fajne rzeczy. :)

Gość gość
No zabawka erotyczna to ciekawy pomysł, facetowi powinna się spodonbać jakieś kajdanki czy coś. Kupiłam kiedyś parę rzeczy w tej dyskrecji więc tez mogę polecić :)

Wszystko zależy od tego, jaki jest Twój chłopak. Fajne rzeczy znajdziesz tutaj: http://www.mugli.pl/ , np. fartuch supermena.:) Szybka wysyłka także pewno jeszcze zdążysz.

Gość gość
Najlepsza jest damska bielizna dla faceta. Ja kupuję, ubieram, a on ma radochę. Przy okazji sama sobie robię prezent. :D Kupiłam w tym roku bardzo fajną bieliznę erotyczną na dyskrecja pl i będzie szał. :)

Gość gość
Ja wspólnie ze swoim chłopakiem postanowiliśmy urządzić sobie walentynki nad samym morzem w hotelu http://www.apollohotel.pl/ myślę, że to jedna z ciekawszych propozycji dla osób, które mają trochę wolnego czasu.

Gość karolina99
Może coś bardziej pomysłowego ;) Ja wysłałam projekt do druku 3D z żywicy do firmy 3D Desingers . Platforma zajmuje się drukiem 3d z żywicy w pełnej palecie CMYK oraz innych kolorach więc można popuścić wodze fantazji. Cały proces jest online, wysyłasz projekt lub wybierasz z gotowych szablonów następnie czekasz na wycenę a potem już pozostaje czekać tylko na kuriera z gotowym prezentem ;) Mina chłopaka bez cenna.

Gość gość
Dziewczyny a co myślicie o takim czymś jak tu na insta? https://www.instagram.com/p/BekdTI2FTZj/ Mój chłopak jest zakręcony na fotografię (ja na tym tylko korzystam pełnymi albumami zdjęć), a z tego co widzę komentarze dotyczą nawet prezentów i są pozytywne, raczej nie fejkowe. Użyteczne i ładne.

Gość gość
A o bonach myślałyście? Ja bratu i chłopakowi kupiłam z devilcars kupiłam jazdę Ferrari, jazde Lamborghini. Bardzo się im podobało :) Koleżanka mi poleciła bo była przypadkiem na jakimś zlocie tej firmy. Chyba tak to się nazywa jak tam jest dużo samochodów.

Gość gość
Jak nie masz pomysłu to możesz kupić vouchery. Wybór jest ogromny, ja zawsze kupuje te na ekstremalne atrakcje. Ostatnio padło na lot w tunelu aerodynamicznym SpeedFly. Bardzo fajny prezent i nie typowy ;)