Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinaKarolina788

co to moze byc

Polecane posty

Gość paulinaKarolina788

Witam. Mam ogromny problem z plecami. We wrzesniu ubieglego roku mialam maly wypadek na autkach na wesolym miasteczku. Zostalam uderzona z przodu i z tylu. Od razu po wypadku zdretwialy mi nogi. W ledzwiowej czesci kregoslupa czulam ogromny bol. Bylam na pogotowiu gdzie nie udzielono mi pomocy. Lekarze stwierdzili ze uderzenie bylo zbyt slabe by cos sie uszkodzilo nie zrobiono zdjecia.Po jakis 3 tygodniach doszlam do siebie. Jednak od poczatku grudnia zaczal sie koszmar. Sztywniejacy kark, ograniczenie ruchow glowy, problem ze wzrokiem, bol calego kregoslupa, dretwienie nog, mrowienie, brak czucia lewej strony, problemy z oddychaniem, ciagly bol i zawroty glowy . obecnie zrobiono mi ct odcinka szyjnego i glowy wynikow jeszcze nie mam. Na wizyte u neurologa troche musze poczekac a jestem bardzo zmarwtiona co to moze byc. .. A i dodam ze chodze do kinezysty ale zamiast pomagac to czuje ze mi szkodzi. Czuje wiekszy bol. moze ktos przechodzil to co ja ? Bardzo prosze o pomoc juz jestem bezsilna. Nie wiem co myslec o tym wszystkim.pozdrawiam.

Gość gość
Uraz kręgosłupa szyjnego typu „smagnięcia batem”

Gość gość
debilni ci lekarze na izbie przyjęć, nawet nie mam wykształcenia medycznego a od razu skojarzyłam po twoim opisie, wielka ignorancja z ich strony że cię zlekceważyli, powinnaś podać ich do sądu za to że nie wykonali żadnych badań, tym bardziej że ty miałaś objawy neurologiczne !!!! drętwienie nóg !!! czytałam już kiedyś o tym syndromie, najczęściej dzieję się tak przy zderzeniu, nagłym zahamowaniu itp. gdy głowa najpierw zostaje odrzucona gwałtownie w przód a potem w tył