Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porzadki i mycie okien wcale nie przyspiesza porodu

Polecane posty

Gość gość

Toz to bujda ze te cale porzadki porod przyspieszaja. Lekarz nawet mi kazal okna myc i posprzatac to co sie da ja sprzatam sprzatam i nic....lipa

Gość gość
nie przyspieszył u Ciebie, nie znaczy że nie przyspiesza u innych wiele kobiet ma kłopoty z rozwieraniem szyjki macicy i nawet oksytocyna w kroplówce im tej szyjki macicy nie rozewrze wysiłek fizyczny czy stres może pobudzić skurcze macicy, to samo z seksem (orgazm lub działanie hormonów w s*****e)

Gość gość
u mnie tez sie nie sprawdzilo.. mam zamiar dzis wypic olej rycynowy ale troche sie boje bo sa rozne opinie :/

Gość gość
Ja bym sie bala ryzykowac z olejkiem. Gdzies czytalam ze dziecko moze kupke zrobic i dojsc moze do niedotlenienia. Ale tak tylko cxytalam nie wiem czy to prawda

Gość gość
Ja tez sie wzielam za porzadki 2 tyg przed terminem. Juz mi sie nie chcialo dygac z brzuszkiem i tez nic. Pojechalam dopiero na wywolanie

Gość gość
Mi też nie pomogło :(

Gość gość
Ty z tym olejkiem na głowę upadłaś?Jakie niektóre baby sa głupie:O Nie zesraj się, za chwile urodzisz ,to kwestia dni a może i godzin.Chcesz zrobić dziecku krzywdę?To pij,na zdrowie:O

Gość gość
dziekuje