Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mikus2013

Paniczny strach

Polecane posty

Błagam o pomoc boje się być sama w domu ogarnia mnie okropny lęk , strach mnie paraliżuje. Może zacznę od początku gdy miałam ok 5 lat matka zaczeła mnie bić zostawiać samą wdomu i ciągneło sie to przez dlugie lata az skończyłam 17 lat i wyrzuciła mnie z domu, nie jedno krotnie by mnie zabiła z powodu zle umytej podłogi czy 1 w szkole strasznie piła tak i do tej pory ponizała mnie przy kazdym a teraz wydaje mi sie ze mam taki strach przez nią urodziłam córeczke aleten strach przezucił sie i na nia ze moze jej sie stac krzywda. Boje sie horrorow jeszcze jak byłam dziewczynka i matka kazala mi z nia ogladac te straszne filmy do tej pory je pamietam i boje sie ze ktos z tych filmów przyjdze i zrobi mi i mojemu dziecku krzywde. Wiem ze dla nie ktorych jest to śmieszne ale to jest straszne boje sie juz od wielu lat nie moge soie pozwolić y ciagle ktośu mnie nocował bądż był przy mnie mój mąż pracuje na noce wiec jego nie ma błagam o pomoc porade lub coś bo wariuje... a i glosna muzyka siedzenie na kapie ogladanie tv nie pomaga

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować