Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co można kupić kobiecie na walentynki?

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wygląda tak, że spotykam się na seks za pieniądze z pewną kobietą (prostytutką) i niedługo będą walentynki i nie wiem co mógłbym jej kupić na to święto. Kwiaty będą takie trochę banalne i myślałem o czymś z biżuterii. Macie jakieś pomysły?

Gość dorota niezalogowana
Może gumki wysadzane kryształami Svarowskiego?

Gość gość
ale to musi strasznie w pochwie obcierać ;p

Gość gość
sztucznego penisa

Gość dorota niezalogowana
Podobno prawdziwa miłość wymaga poświęceń:-P

Gość gość
Pytam poważnie. To pierwsza i jedyna moja partnerka i chciałem jej pokazać, że jest dla mnie wyjątkowa.

pewnie ucieszyłoby ją podniesienie stawki. bądź szarmancki i walentynki zapłać 100% więcej.

Gość gość
kup jej bizuterie .bielizne .perfumy i slodycze

a tzk z ciekawości: ile płacisz i dlaczego korzystasz tylko z jej usług. to chore. ona to robi dla kasy i ma w d***e twoje prezenty. niedługo pewnie sie jej oświadczysz

Gość gość
Ja dziewczynie, z którą się spotykam kupiłem w tamtym roku łańcuszek i bukiet kwiatów

trzeba było kupić łańcuch i wyprowadzić na łakę:D sama by se narwała chwastów:P

to musisz być silną kobietą:) nie strzelaj do mnie proszę obiecuje, że będę grzeczny...Wobec Ciebie:) Może nawet zaprosze cie na randkę. Podniecają mnie uzbrojone kobiety:classic_cool:

Gość gość
gameover dziś a tzk z ciekawości: ile płacisz i dlaczego korzystasz tylko z jej usług. to chore. ona to robi dla kasy i ma w d***e twoje prezenty. niedługo pewnie sie jej oświadczysz xxxx Wiem, że ona robi to dla pieniędzy ale dobrze mi z nią. Oświadczać się jej nie będę bo i tak wiem, że by mnie nie chciała a korzystam tylko z jej usług bo jest moją pierwszą kobietą i nie chcę innej kobiety.

uzbrojone a nie umundurowane. Policjantek nie chce. Jeszcze by mnie spałowała za niezapłacenie za kawe. Piertole....

Gość gość
mysteriouslady dziś Autorze ile masz lat? x Mam 24 lata i nie bardzo wiem co wiek ma tu do rzeczy?

Ja nie wiem co maja tu do rzeczy walentynki bo to święto zakochanych. Czy ona Cie kocha czy jestes po prostu jej pracodawca na godziny?

Gość gość
AlicjaDonnikova dziś ale przecież walentynki to święto zakochanych, międzynarodowy dzień prostytucji jest dopiero 2 czerwca usmiech.gif x Nie zapominaj, że prostytutka to kobieta i też ma prawo do bycia kochaną czy do dostania prezentu.