Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co można kupić kobiecie na walentynki?

Polecane posty

Gość gość
kredytów nie mam żadnych a w związkach to nie jest tak, że płacą oboje bo zwykle to mężczyzna ponosi większe koszty no ale wróćmy do tematu. Co można kupić kobiecie na walentynki? Co Wy chciałybyście dostać?

kup jej taki kapelusz jaki ma mysteriouslady:) Zeby nie musiała cie oglądać bo musisz być chyba brzydki

gość dziś Wszystko dosłownie wszystko a najlepiej pierścionek z diamentem smiech.gif Prostytutka to też kobieta . Pamiętaj Pewnie, ze kobieta tylko, ze ma w d***e co on jej kupi i czy w ogole kupi. Nie umniejszam tu znaczenia kobiety aczkolwiek autor powinnien sobie uswiadomic, ze dopoki on placi dopoty ten ukladzik sie kreci. Nie ma w tym "zwiazku" milosci, chyba, ze jednostronna, z jego strony. A jesli nie jest to zwiazek, oparty na wzajemnym zaufaniu, szacunku i milosci to po co kupowac cos na walentynki? Rownie dobrze moze jej kupic cos na dzien kobiet, babci lub dzien nauczyciela, jeden chuj. Walentynki to swieto ZAKOCHANYCH, przereklamowane zreszta. A tu zakochany jest co najwyzej tylko autor.

Gość gość
A bierze mniej za kino niz za bzykanko czy to samo? Gdzie ja znalazles? Na pewno bedzie zadowolona z bielizny, tylko nie wiem po co jej chcesz dac prezent akurat na Walentynki?

No tak. To pewnie na zmywaku po******lasz bo my tu przeciesz wszyscy po******lamy na zmywaku i mieszkamy w ruderach wedlug spolecznosci kafeteryjnej. Jestesmy przegrancami, ktorzy nie umieli poradzic sobie w pl :classic_cool:

siedzisz w uk? nie no ja jestem w polsce. Miałem tam jechać ale nie pojade Musze tu porządek na miejscu zrobić:) Tymczasem udaje się zrobić sobie jajka smażone z cebulą. 10 min:)

Gość gość
Najnowszy wibrator? :)

a ty jej coś liżesz? czy tylko sie bzykacie?bo jak to drugie to możesz jej kupić jakiegoś pekińczyka:classic_cool: na walentynki

Gość gość
gameover To Twoje ostatnie pytanie jest trochę dziwne. Jak mężczyzna uprawia seks z kobietą to stara się z całych sił by było jej przyjemnie i by czuła się wyjątkowo więc ja staram się robić różne rzeczy w sypialni by seks ze mną mogła wspominać jako czas mile spędzony.